Transport til Sivota

Til Sivota kommer man enten ved å lande på flyplassen Aktion i Preveza eller på flyplassen i Ioannina.

  • Ankomst/avreise til Sivota fra Aktion flyplass: Fra flyplassen i Preveza (Aktion) til hotellene i Sivota tar det cirka 2 timer. Bussen stopper som oftest ved et par hotell i Parga før den fortsetter til Sivota. Bussturen går vanligvis uten Apollos reiseleder.
  • Ankomst/avreise til Sivota fra flyplassen i Ioannina: Fra flyplassen i Ioannina til Sivota tar det cirka 1,5 timer, (effektiv reisetid). Bussturen går vanligvis uten Apollos reiseleder.

Merk at det kan være bytte fra buss til minibuss eller omvendt underveis. 

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer reisemålet. 

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg