En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

56% anbefaler hotellet

111 vurderinger
Utmerket
 
36
Veldig bra
 
36
Bra
 
26
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

12.08.2017

av 20annel

Enkelt og greit, rengjøres daglig

Leilighetene inneholder det som trengs men litt harde senger. Vi hadde også balkong mot skyggesiden som var behagelig etter en lang soldag. Leilighetene rengjøres hver dag, noe som også var veldig greit. Stort pluss for nærhet til butikk og nydelig bakeri, hotellet hadde også et veldig hyggelig bassengområde. Ikke langt å gå til stranden heller.

 
07.06.2017

av Susiq O

Kjempe god kundeservice og veldig rent.

Enkelt og renslig hotell. Ingen ting å klage på, billig og greit og er ikke langt til stranden. Vet noen syntes det, men syntes ikke selv det ikke var så lang. Og eg kjempe flott bakeri rett over veien. Selvfølgelig hvis en vil kan en alltids finne ting å klage på, men til denne prisen synes jeg det var helt perfekt. Jeg er vant til 4 stjerners hotell, men har aldri fått bedre service noen plass, og det var veldig rent. Så kan virkelig anbefale dette videre. :)

 
26.06.2016

av Olga H

Enkelt, rent hotell med rolig atmosfæren.:)

Hotellen er enkelt, men romer er lyst og rent, kjøkken med alt utstyr. Rengjøring hver dag, som er ikke vanlig både for dyre plasser. Fin basseng. Hyggelig folk, som driver plassen og gode ansatte, som gir god servis. Anbefales for parer uten barn ( det er bare et romsleilighetter), som vil ikke bruke masse penger for overnatting.:)

 
11.06.2012

av Mirijam T Rissa, Sor-Trondelag, Norway

Enkelt, men ok hotell og fin beliggenhet

Uspesifisert reise gjennom Apollo, havnet på Andreas sammen med kjæresten min. Ok hotell med enkel standard, fint basseng, hyggelig betjening, fin og rolig beliggenhet (dog noe bråk fra hovedgaten på kveldene) og super rengjøring! Minuset var at sengene var veldig harde, og vi hadde et par på naborommet som kranglet høylytt. Ligger litt vekk fra strandpromenadene, men har masse søte små spisesteder (Cyclades har supre grillmixer) og barer i umiddelbar nærhet. Butikk og baker (verdens beste spinach and cheese filo) rett over gaten Lite turister. Nydelig utsikt. Vi leide ATV (Matrix anbefales varmt!) for å se resten av Santorini og det var enkelt å komme seg seg rundt fra Perissa. Tenker i utgangspunktet ikke å dra tilbake til Santorini, men om vi gjør det kan vi lett bo på Andreas igjen.

 
24.07.2011

av Terje1808 Drammen

Helt greit for et kort opphold.

Hotellet ligger litt langt fra stranden i Perissa, men har til gjengjeld en fin pool. Hotellet var forørig vel organisert og rent og pent. Vil nok ikke velge Perissa ved neste besøk til Santorini.