Arion Samos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Arion Samos er et pent hotell som ligger rolig og fint til på høyden ovenfor Kokkari. Bakken opp igjen fra den fine rullesteinsstranda er slitet verdt, men har du problemer med å gå, så foretrekker du kanskje å bli ved bassenget.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig på sensommeren.

• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin beliggenhet, fint uteområdet og ikke for stort med masse folk og kø i matsal.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Arion Samos er et hyggelig hotell med sjarmerende beliggenhet i åssiden over Kokkari. I bassengområdet er det et stort basseng og et separat barnebasseng. På solterrassen er det solsenger og parasoller samt en poolbar. Håndkleservice mot depositum. Strand ligger bare en kort spasertur ned bakken og frister med deilige bad i det krystallklare vannet. Hotellet tilbyr transport med buss til stranda og sentrum i Kokkari flere ganger per dag.

Hotellet består av en hovedbygning og flere mindre bungalow-lignende bygninger. I hovedbygningen er det en restaurant, bar samt frokostservering. Restauranten serverer greske spesialiteter og internasjonale retter. En kveld i uka i juli og august er det gresk aften med buffé, gresk musikk og dans på hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene, ved bassenget og på rommet. Jacuzzi og badstue. Massasje mot avgift. Biljard mot avgift. Bordtennis. Gangavstand til sentrum med restauranter og butikker. Hotellet har en egen buss som går til stranden og til Kokkari flere ganger per dag. 

Sentrum av Kokkari ligger 1,3 kilometer fra hotellet, der er det flere restauranter og tavernaer med utsikt over havet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Kokkari

Archangelos Village

Lengter du etter ekte gresk gjestfrihet og et hjemmekoselig bosted kan dette leilighetshotellet ved stranda være akkurat det du trenger. Populære Archangelos Village ligger vakkert til bare et steinkast fra rullesteinstranda i Kokkari. Velkommen hjem til Anna og datteren Cissi, som virkelig gjør det de kan for at gjestene skal ha en uforglemmelig ferie.

Athena

Det er noe eget ved familiedrevne hotell– en omsorgsfull, ekte service og et velstelt hotellområde. Og slik er det på Athena, i tillegg ligger det ved rullesteinstranda med mange sjarmerende strandrestauranter i nærområdet. Bassenget med barneseksjon ligger idyllisk til med Kokkaris frodige åser som bakteppe.

Olympia Village

Olympia Village er en ekte lite perle med varm og personlig atmosfære. Hotellvertinnen ønsker gjestene velkommen med åpne armer! Her bor du godt i luftige og innbydende leiligheter med en vakker og velstelt hage utenfor vinduet. Til tross for den rolige beliggenheten, så er det gangavstand til gode restauranter og deilige bad.

Topaz

Topaz er et familieeid, lite leilighetshotell som ligger i sjarmerende Kokkari på nordre Samos. Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den fine rullesteinstranda samt de hyggelige restaurantene og tavernaene i Kokkari.

Olympia Beach

Beliggenheten kan ikke være bedre! Like ved den herlige rullesteinstranda i Kokkari, med det klare vannet så nært hotellet det er mulig å komme ligger hotell Olympia Beach. På stranda venter solsenga på deg for late feriedager i sola.

Angela Samos

Angela Samos er et hyggelig leilighetshotell som ligger sentralt, like bak kirken i Kokkari. Her er det et lite bassengområde og rullesteinstranda med herlig krystallklart vann ligger kun en kort spasertur unna.