Bilde av: Barer og restauranter i gamle Rhodos by

Beste restauranter på Rhodos

Rhodos har et stort og godt utvalg av restauranter med vellaget mat. Her deler vi noen av våre beste tips for gode matopplevelser!

Bestill reise til Rhodos >>

Les flere reisetips til Rhodos

Lekker mat på Rhodos Lekker mat på Rhodos

Dinner with a view

Er du i Lindos bør du ta turen til restaurant Mythos. Restauranten ligger ved markedsplassen og har bord både i bakgården og på taket der du kan får en nydelig utsikt over byen og det vakre Akropolis. Mer gresk enn dette blir det neppe. Om kvelden er Mythos den perfekte restauranten for en romantisk middag.

Kafé med atmosfære

Ta en pust i bakken og en kald frappé eller spis middag samtidig som du nyter den sjarmerende atmosfæren i Rhodos by. På kaféen Auvergne kan du sette deg i den trivelige bakgården som er omgitt av historiske bygninger. Her serverer de alt fra hjemmelagde spesialiteter til internasjonale retter. Adresse: Alexander the Great square, Rhodos gamle by.

God stemning på Yamas

På trivelige Yamas, som ligger sentralt Rhodos by, blir du tatt i mot som et familiemedlem og kan fråtse i greske godsaker. Mange kommer tilbake flere ganger i løpet av ferien. Adresse: 28th October Street. 92, Rhodos by.  

Country Kitchen

Føler du for en rolig kveld med utsøkt mat, godt vin og god service kan du alltid oppsøke Country Kitchen, i den nye bydelen i Rhodos by. Restauranten er innredet som en liten gresk by, så du kjenner at du er i Hellas. Adresse: Kritis 6, Rhodos by. 

Arena – for sportentusiasten

Arena er en sportsrestaurant midt i sentrum av Rhodos by. Her vises en rekke ulike sportsevenement samtidig som du inntar middagen i hyggelige omgivelser. Adresse: Griva 28, Rhodos by.

Hyggelig service Hyggelig service

Lekkert på Romeo

Romeo er en meget bra restaurant i den gamle bydelen der du får servert greske spesialiteter, fersk fisk, steinovnsbakt pizza og hjemmelaget pasta. Det er bord både i hagen og på terrassen. Hver kveld er det dessuten gresk bouzoukimusikk. Adresse: 7-9 Menekleous & Sokratous Street, Gamlebyen.

Hjemmelaget på Rustico

Rustico er en unik taverna i hjertet av gamlebyen, der du føler deg velkommen straks du er innenfor døren. Her serveres hjemmelagde spesialiteter fra alle deler av Hellas. Smak lekker meze og fisk! Adresse: Ippodamou Street 3-5,Gamlebyen.

Ekte gresk på Ovelix

Besøk den lille restauranten Ovelix, der eieren Dina lager gode, greske spesialiteter. Her treffer du andre turister, men også lokalbefolkningen kommer hit for å hente lunsjen. Adresse: Griva 57, Rhodos by.

Restaurant Carrusel

Den koselige familieeide restauranten Carrusel kombinerer god mat og rask service med god stemning og en bra beliggenhet på hovedgaten i sentrum av Kolymbia. Her er både porsjonene og utvalget stort, og ingen går forlater stedet sulten. Adresse: Efkaliptoustreet, Kolymbia.

Middelaldersk på Lipsi

Har du en bursdag å feire er Lipsi midt i gamlebyen et godt tips. Restauranten holder til i lokaler som fører tankene tilbake til middelalderen, der det er høyt under taket og fine detaljer. Her tilbyr de et stort utvalg av greske retter og en veldig hyggelig atmosfære. Adresse: Agisandrou Street 18, Gamlebyen.

Bilde av: Fylte pannekaker Fylte pannekaker

Lag din egen crêpe

Blir du sugen på noe søtt på shoppingrunden eller spaserturen kan du gå til en av crêperiene i Rhodos gamle by. For bare noen få euro kan du komponere din egen crêpe med dine favoritt-ingredienser. Vil du ha en søt variant velger du kanskje Nutella og jordbær!

Bakeriet Cake Box

I sentrum av Ialyssos ligger bakeriet Cake Box som tilbyr både søte og salte bakervarer samt et utvalg av drikke. Ta turen dit etter en dag på stranden, sett deg ned på den koselige uteserveringen og bestill en av de utsøkte bakkelsene med en kald frappé. Eller hvorfor ikke starte dagen her med nybakt brød?

Hjemmelaget iskrem

På Pagotomania Gelato Café kan du se hvordan iskremen lages fra grunnen av, og velge blant et titalls smaker. Gå ned til Faliraki sentrum og kjøp en god og avkjølende iskrem, perfekt for en deilig stund i sommervarmen!


Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Alle reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se alle våre reisetips til Rhodos

Rhodos

  • Unik historie
  • Vakre strender og pittoreske landsbyer
  • Mange aktiviteter
Les mer om Rhodos

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her