Vakkert kirketårn på Santorini, Hellas
Øyhopping i Hellas
opplev mer i ferien

Legg ut på et ekte eventyr blant de greske øyer i sommer! Øyhopping er en heftig måte å oppleve så mye som mulig på en og samme reise – og du kommer garantert hjem med mange flotte ferieminner. Her har vi samlet tips og slikt som er nyttig å vite om øyhopping, og en litt enklere måte å oppleve flere greske øyer på en og samme feriereise. Velg en av våre kombinasjonsreiser i Hellas – der er alt tilrettelagt for at det skal være så enkelt som mulig for deg å bestille din drømmereise!

De greske øyer har så mye å friste med. Vi kan anbefale at du øyhopper på Kykladene eller Dodekanesene eller Tolvøyene som de også kalles. I disse øygruppene er det mange øyer å velge blant – både små og store – som bare ligger noen timer unna hverandre, og det er lett å komme seg rundt med båt. Hver øy har noe helt unikt og det er bare å velge. Et tips er at du laster ned Apollos reisemålsapp. Det får du inspirasjon og via appen kan du også kontakt vårt personale på plass. De kan hjelpe deg med å bestille utflukter, tipser om severdigheter og mye mer.

Kombinasjonsreisen - øyhopping på en enklere måte!

Vil du gjøre det litt enklere og oversiktlig bør du prøve den nye reisetrenden - kombinasjonsreise! Det er et konsept som gjør det enklere for deg som vil reise på øyhopping i Hellas på en litt mer komfortabel måte. Velg og vrak blant våre ferdigpakkede kombinasjonsreiser der fly, hotell, transport og fergebilletter er inkludert. Du slipper ulempen med å bestille alt separat. En moderne form for øyhopping i Hellas på rett og slett. 

Opplev mer på en og samme ferie

Hva sier du til å kombinere stille Tilos med herlige Rhodos eller genuine Patmos med populære Samos? Vil du oppleve enda mer i ferien så kan du kombinere flere enn to øyer, for eksempel Kykladenes perler Mykonos, Santorini og Naxos! Synes du det er vanskelig å bestemme hvilke øyer som passer deg best kan du ta en titt på vår kombinasjonsguide, der vi tipser om hvilke kombinasjoner som passer best for barnefamilien, de eventyrlystne voksne og de som vil oppleve en helt genuin del av Hellas. 

Tradisjonell øyhopping i Hellas

Du kan selvsagt bestille en reiserute som du setter sammen selv og akkurat slik du selv ønsker. Et bra utgangspunkt for øyhoppingen er da å reise dit du også kan bestille kun fly. Med oss er blant annet Skiathos, Santorini, Rhodos og Kreta!  

Slik bestiller du den tradisjonelle øyhoppingen:

  • Bestill fly. Det er klokt å bestille fly så tidlig som mulig, disse plassene tar fort slutt. Vi foreslår at du starter og avslutter øyhoppingen på samme øy, og bestiller tur/retur-billett i samme bestilling. Ønsker du å fly hjem fra en annen øy må du gjøre to separate bestillinger: en for flyet dit og en for flyet hjem.
  • Bestill hotell. Det kan også være lurt å bestille hotell innen avreise, så vet du i hvert fall  hvor du skal sove første natta.
  • Båtbilletter bestiller du direkte fra rederiet, via DirectFerries eller Ferryto.

Vil du ha det enkleste alternativet så kan du bestille en av våre kombinasjonsreiser der fly, hotell, transport og fergebilletter er inkludert! Synes du det er vanskelig å velge hvilke øyer du skal reise til? Sjekk våre beste reisetips til de greske øyene!


Tips & Inspirasjon til deg som skal på øyhopping

Finn din favoritt blant de greske øyer

Krystallklart vann, bortgjemte strender og pittoreske byer. Eventyrlige fotturer, fartsfylte aktiviteter og fargerike drinker. De greske øyer har mye å by på og er et unikt ferieparadis, som du kan besøke igjen og igjen.

Les mer

Kombinasjonsreiser

Kombiner ulike reisemål og se mer av landet du besøker. Vi tilbyr kombinasjonsreiser på flere av våre mest populære reisemål.

Se utvalget vårt av kombinasjonsreiser

Apollos reiseapp – tilbud, tips og informasjon

Reiser du med oss på en charterreise kan du laste ned appen vår helt gratis og ta den med på reisen – vi tror den kan gjøre ferien din enda bedre.

Les mer