Transport

Pserimos

Her har vi samlet nyttig informasjon om videre transport fra Kos til Pserimos


Transport t/r Pserimos

  • Transporten går fra havna i Mastihari, en liten by som ligger cirka 10 minutter fra flyplassen.
  • Overfarten til Pserimos med båt tar cirka 30 minutter. 

Vennligst merk

Vi arrangerer overfartstider hver uke som er tilpasset ankomst og avreise. Avhengig av flyets ankomsttid kan ventetid før videre transport forekomme. I noen tilfeller tilbringes ventetiden på et hotell på Kos, merk at det ikke tilbys dagrom. Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan endringer og overnatting på Kos forekomme. Det samme gjelder ved reise i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger.


Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Du må bestille transport på forhånd for å benytte Apollos transport fra Kos til Pserimos. Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havn.

Bestill transport her

 


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg