Ferge til Pserimos

Transport t/r Pserimos

Transport t/r Pserimos kan ikke bestilles på plass men må bestilles før avreise.
Vi arrangerer overfartstider hver uke som er tilpasset ankomst og avreise.

Transporten går fra havna i Mastihari, en liten by som ligger cirka 10 minutter fra flyplassen og overfarten til Pserimos med båt tar cirka 30 minutter. 


Vennligst observer
Avhengig av flyets ankomsttid kan ventetid før videre transport forekomme. I noen tilfeller tilbringes ventetiden på et hotell på Kos, merk at det ikke tilbys dagrom.

Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan endringer og overnatting på Kos forekomme. Det samme gjelder ved reise i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger.


Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havn.

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Du må bestille transport på forhånd for å benytte Apollos transport fra Kos til Pserimos. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg