Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. En flaske vann på i rommet ved ankomst. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Badekar med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom

Familierom balkong eller terrasse. En dobbeltseng og mulig med ekstrasenger i køyeseng. Kjøleskap. Vannkoker. En flaske vann på i rommet ved ankomst. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Badekar med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 3-4, hvorav 1 barn

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med balkong med havutsikt. Dobbeltseng eller to enkeltsenger samt mulighet for ekstraseng i vanlig enkeltseng. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. En flaske vann på i rommet ved ankomst. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Badekar med dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2-3

Suite

Suite med balkong med havutsikt. Soverom med en dobbeltseng samt en stue med mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap. Vannkoker. En flaske vann på i rommet ved ankomst. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4

Suite med basseng

Suite med balkong og eget basseng samt havutsikt. Soverom med dobbeltseng samt stue med mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Kjøleskap. Vannkoker. En flaske vann på i rommet ved ankomst. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Badekar med dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Trapper fra balkongen ned til bassenget med solsenger og parasoller.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4