Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap med en flaske vann ved ankomst. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom

Familierom balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i køyeseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap med en flaske vann ved ankomst. Vannkoker. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 3-4, hvorav 1 barn

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med balkong og begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap, med en flaske vann ved ankomst. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3

Suite

Suite med balkong med havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. En stue med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap med en flaske vann ved ankomst. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4

Suite med basseng

Suite med balkong og havutsikt samt eget basseng. Trapper fra balkongen ned til bassenget med solsenger og parasoller. Et soverom med en dobbeltseng. Stue med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap med en flaske vann ved ankomst. TV. Badekar og dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4