Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 497 vurderinger
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
At det var så flott, deilig buffet, rolige omgivelser og nærhet til sjøen. Yoga og treningstilbud.
-
Padle burde ikke koste 28 Euro. Det var få som brukte banen, og dette burde være et tilbud til gjestene, evt. et pristilbud som var lavere. Frokosten kunne gjerne åpnet enda litt tidligere, på ferie er det deilig å kunne hente seg en kaffekopp og litt frukt tidlig når man våkner (luksusproblem altså - så ingen klage)

Bekreftet gjest: 2023-10-08


8 av 10

+
Deilige rom, rene håndklær hver dag, kaffemaskin på rommet, rent på hele området, røykfritt, nydelig frokost, og hyggelig personalet
-
Innsjekking kl 14.30 er katastrofe når du kommer kl 12.30 og ikke har fått informasjon om dette på forhånd. Kunne sjekket inn de som var klare, i steden for å vente med alle til den tid. Folk ble sure. Informasjon om at man ikke kunne sette noe på rommet lørdag, før avreise søndag.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Arkitekturen og utnyttelse av området. Flotte rom og fantastisk beliggenhet. Spabehandlinger hos Maria var helt fantastisk. Servicen var jevnt over bra. Jentene i resepsjonen, de i poolbaren og de fleste på frokost/middag på hotellet. (Var ikke på Litridi) Brukte ikke wifi, men imponert over 5G.
-
Kunne godt ha fått et kart over hotellområdet der det står åpningstider for de ulike områdene / aktiviteter. Prisnivået lå like høyt som norske priser, det trekker ned fra å benytte seg av hotellet mer i løpet av dagen.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Flott hotell med fin beliggenhet. Fint interiør og eksteriør. Supert med yoga om morgenen. Fine uteområder. Rolig atmosfære. God frokostbuffet.
-
Prisnivå mat. Dyrt å spise og drikke. Eks gresk salat og øl. Dobbelt så dyrt som inne i byen. Mye søppel og skrot utenfor området. Hadde vært bra om de lokale hadde ryddet litt mer. Et så fint hotell fortjener litt mer orden i omgivelsene.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


10 av 10

+
Servicenivået og størrelse på rommet vårt. Fantastiske solsenger!!
-
Beliggenheten.. Mer enn dobbel pris på middager enn i byen, og lite utvalg i buffé

Bekreftet gjest: 2023-10-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Renhold, beliggenhet , gode senger, nok solsenger.
-
Gratis vannflaske hver dag, påfyll av kaffekapsler daglig,stettglass på rommet, vannkoker!

Bekreftet gjest: 2023-10-01


10 av 10

+
Beliggenheten med umiddelbar nærhet til stranden og fantastisk utsikt, flott arkitektur, gjennomført og tiltalende eksteriør og interiør.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


9 av 10

+
Store gode rom. Super rengjøring på rommene. Frokosten var fantastisk. Det føltes veldig trygt. Treningsrommet var veldig bra. Bassenget var veldig bra.
-
Sengene var for harde for meg- det er grunnen til at jeg gir 9 og ikke 10 på helhetsinntrykk og rom. Strandsengene virket ikke som de ble rengjort daglig.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

52 vurderinger
Utmerket
 
33
Veldig bra
 
14
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

23.07.2023

av 460ainan Strømmen, Norge

Svært sjarmerende hotell med nydelig mat.

Nydelig hotell med fantastisk beliggenhet. Vi booket superior rom med havutsikt. Rommet var stort, luftig og fint, lekkert bad med to servanter. Ett lite minus var at verandaen, som lå rett over restauranten, ble for «innelukket» og dermed svært varm. Nydelig utsikt da🤩Lekkert bassengområdet men du må opp om morgenen for å få solseng der.. Veldig god mat, vi har spist mange forskjellige greske spesialiteter, men vi er ikke imponert over hverken kunnskapen til servitørene eller utvalget når det kommer til vin. Dessverre. Vi var der i to uker og midt i uke to innførte de buffet til middagen - det er ikke noe et hotell som ønsker å være 5* skal gjøre, selv om maten er bra. Vi hadde også to middager på restauranten som heter «Litridi» som ligger på hotellområdet. God mat, temmelig dyrt, og begge gangene opplevde vi at servitøren hadde ført på ting på regningen som vi ikke hadde fått eller bestilt, og da snakker vi +- 35 euro begge gangene! Vi ga beskjed til hotellmanageren og de beklaget så mye og skulle sørge for at det ikke skulle skje igjen, men jeg anbefaler å ta en ekstra kikk uansett😅 Treningsrommet var kjempebra! Alle på hotellet var svært hyggelige, og vi anbefaler varmt dette stedet☀️

 
28.06.2023

av Ann-Karin K

Lekker luksus i Plomari!

Lekkert hotellområde med infinity pool og gode solsenger, samt to deilige restauranter! Luksuriøst hotell i gammel olivenoljefabrikk med særpreg. Vi bodde ikke der, men kom på besøk fra selve Plomari - hele 3 dager! Rolig atmosfære for voksne. Veldig hyggelig og serviceorientert personale ved alle deler av hotellet, særlig Kevin og Artemis i restauranten! Ellers kan jeg varmt anbefale å få behandling av Maria ved SPA avdelingen. Utrolig dyktig! Vi kommer tilbake!

 
05.08.2022

av 28eirikm

Fresh seafood not

Et fantastisk sted og herlig arkitektur men skikkelig slapp sjømat. Forventer mer i det prissjiktet. Reker og blåskjell vassent. Ellers var alt tipp topp med en fantastisk utsikt til sjøen som var 2 meter fra bordet vårt

 
28.07.2022

av siwen27 Sandefjord, Norge

Helt ypperlig

Fantastisk sted, helt nydelig. Solsenger både ved bassenget og på stranden, alltid en solseng et eller annet sted ledig. Deilig frokost, med godt utvalg. Et godt utstyrt treningsrom, apparatene kan du koble opp mot egne treningsprogram på mobilen. ( jeg har evo base appen) Spa må anbefales, hadde nydelig massasje der. Rommene er freshe med aircondition som virker veldig bra. Nye håndklær og badehåndklær hver dag. Stille å rolig sted, helt uten små barn. Jeg var her med barn på 19år og 16år.

 
27.06.2022

av 658marieluiser

Supert hotell, nydelige fellesområder, god service

Moderne og bekvemmelige luftige rom med aircondition, god service, flotte fellesområder med solsenger og barområde, god frokost, Rolig og behagelig miljø. Stranda har steinbunn og vanskelig å gå uti, men det er brygge. Stort treningsrom. Spesielt godt renhold preger dette hotellet.