Deluxerom

Deluxerom med markterrasse og havutsikt. Sovekomforten er høy i en deilig dobbeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen. Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Badekåper. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Deluxerom i etasje

Deluxerom i etasje. Ett av rommene har innebygd balkong/fransk balkong, øvrige rom har balkong med havutsikt. Sovekomforten er høy i en deilig dobbeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen. Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

Antall personer: 2-3

Deluxerom med egen jacuzzi

Deluxerom med markterrasse med egen jacuzzi. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen. Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

  • Jacuzzien er ikke oppvarmet.

Romstørrelse: Ca. 32–35 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller markterrasse, noen har havutsikt. Sovekomforten er høy i en deilig dobbeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen. Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom i etasje

Dobbeltrom i etasje med markterrasse, noen med begrenset havutsikt. Sovekomforten er høy i en deilig dobbeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen. Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom med markterrasse. Sovekomforten er høy i en deilig enkeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1

Juniorsuite

Juniorsuiter med markterrasse, noen har havutsikt. Sovekomforten er høy i en deilige dobbeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

Romstørrelse: Ca. 39-40 kvm
Antall personer: 2–3

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med balkong og markterrasse. Sovekomforten er høy i en deilig dobbeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

Romstørrelse: Ca. 25–26 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller markterrasse. Noen balkonger har havutsikt eller begrenset havutsikt. Alle markterrassene har havutsikt eller begrenset havutsikt. Sovekomforten er høy i en deilig dobbeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen. Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

Romstørrelse: Ca. 27–31 kvm
Antall personer: 2

Superiorrom med egen jacuzzi

Superiorrom med markterrasse med utgang til egen jacuzzi eller stor balkong/terrasse med egen jacuzzi. Sovekomforten er høy i en deilig dobbeltseng og sengetøy av høy kvalitet. Mulig med ekstraseng i enkeltseng Safe, wifi og luftkondisjonering inkludert. Minibar/lite kjøleskap. Nespresso kaffemaskin, 4 kapsler er inkludert, flere kan kjøpes i resepsjonen. Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Bluetooth-høyttaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring hver annen dag.

  • Jacuzzien er ikke oppvarmet.

Romstørrelse: Ca. 27–31 kvm
Antall personer: 2 / 2-3