Rom/leiligheter

Deluxerom med eget basseng og halvpensjon

Romslige deluxerom i lys og moderne design med utgang til eget basseng og halvpensjon inkludert. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke. Halvpensjon inkludert.

Romstørrelse: Ca. 32–35 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom med halvpensjon

Romslige deluxerom i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Halvpensjon inkludert.

Romstørrelse: Ca. 32–35 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, noen med havutsikt og noen markterrasser har begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Frokostbuffé inkludert.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 2

Enkeltrom

Pene enkeltrom i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Frokostbuffé inkludert.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1

Juniorsuite

Pene juniorsuiter i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse, noen med havutsikt. Noen av juniorsuitene er i to etasjer. Rengjøring 7 ggr/uke. Frokostbuffé inkludert.

Romstørrelse: Ca. 39-40 kvm
Antall personer: 2–3

Større dobbeltrom

Pene, litt større dobbeltrom i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Noen har balkong, andre har markterrasse med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Frokostbuffé inkludert.

Romstørrelse: Ca. 25–26 kvm
Antall personer: 2

Større dobbeltrom med halvpensjon

Pene, litt større dobbeltrom i lys og moderne design med halvpensjon inkludert. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Halvpensjon inkludert.

Romstørrelse: Ca. 25–26 kvm
Antall personer: 2

Superiorrom med eget basseng og halvpensjon

Superiorrom moderne design med utgang til eget basseng og halvpensjon inkludert. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke. Halvpensjon inkludert.

Romstørrelse: Ca. 27–31 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Superiorrom med halvpensjon

Superiorrom i moderne design med halvpensjon inkludert. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse Alle markterrasser har havutsikt og noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Halvpensjon inkludert.

Romstørrelse: Ca. 27–31 kvm
Antall personer: 2 / 2–3