Deluxerom i etasje

Vakkert innredde deluxerom i etasje med lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Ett av rommene har innebygd balkong/fransk balkong, øvrige rom har balkong med havutsikt. Rengjøring hver annen dag.

 • Halvpensjon inkludert.

Antall personer: 2-3

Deluxerom med egen jacuzzi og halvpensjon

Romslige deluxerom i lys og moderne design med utgang til egen jacuzzi og halvpensjon inkludert. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med egen jacuzzi og utsikt mot bassenget. Rengjøring hver annen dag.

 • Halvpensjon inkludert.
 • Jacuzzien er ikke oppvarmet.

Romstørrelse: Ca. 32–35 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom med halvpensjon

Vakre deluxerom i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring hver annen dag.

 • Halvpensjon inkludert.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Noen balkonger har havutsikt. Rengjøring hver annen dag.

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom i etasje

Vakkert innredede dobbeltrom i etasje med lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring hver annen dag.

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Pene enkeltrom i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse. Rengjøring hver annen dag.

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1

Juniorsuite

Vakre juniorsuiter i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse, noen med havutsikt. Rengjøring hver annen dag.

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Romstørrelse: Ca. 39-40 kvm
Antall personer: 2–3

Større dobbeltrom

Pene, litt større dobbeltrom i lys og moderne design. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Noen har balkong, noen med begrenset havutsikt og andre har markterrasse med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring hver annen dag.

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.

Romstørrelse: Ca. 25–26 kvm
Antall personer: 2

Større dobbeltrom med halvpensjon

Pene, litt større dobbeltrom i lys og moderne design med halvpensjon inkludert. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Noen har balkong, noen med begrenset havutsikt og andre har markterrasse med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring hver annen dag.

 • Halvpensjon inkludert.

Romstørrelse: Ca. 25–26 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Superiorrom med egen jacuzzi og halvpensjon

Superiorrom moderne design med egen jacuzzi og halvpensjon inkludert. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med egen jacuzzi eller stor balkong/terrasse med egen jacuzzi. Rengjøring hver annen dag.

 • Halvpensjon inkludert.
 • Jacuzzien er ikke oppvarmet.

Romstørrelse: Ca. 27–31 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Superiorrom med halvpensjon

Superiorrom i moderne design med halvpensjon inkludert. Sovekomforten er høy i deilige senger og sengetøy av høy kvalitet. Minibar/lite kjøleskap og kaffemaskin (4 kapsler er inkludert), flere kan kjøpes i resepsjonen). Behagelig sittegruppe inne og på uteplassen. Høyttalere kan lånes i resepsjonen mot depositum. Gratis safe, wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Noen balkonger har havutsikt eller begrenset havutsikt. Alle markterrassene har havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring hver annen dag.

 • Halvpensjon inkludert.

Romstørrelse: Ca. 27–31 kvm
Antall personer: 2