Transport

Leros

Her har vi samlet nyttig informasjon om videre transport fra Kos til Leros


Tranport t/r Leros

  • Fra flyplassen på Kos til havna tar det 10-15  minutter med buss.
  • Båtreise til Leros cirka 1,5 timer.
  • På Leros videre transport til hotellene cirka 15 minutter.

Vennligst merk

Avhengig av flyets ankomsttid kan ventetid før videre transport forekomme, på hjemreisedagen er det tidlig avreise fra Leros. I noen tilfeller tilbringes ventetiden på et hotell på Kos, merk at det ikke tilbys dagrom. Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan endringer og overnatting på Kos forekomme. Det samme gjelder ved ankomst sent på kvelden til Kos og reiser i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger. Det er ikke matservering om bord på båten fra Kos til Leros. 


Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Kos. Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havn.

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg