Kite- og windsurfing på Lefkas

På Lefkas er det vannsport som gjelder. Hit kommer wind- og kitesurfere fra hele verden for å trene og mestre de utfordrende bølgene. Strendene på Lefkas er inne på mange topp 10-lister over de beste surfestrendene i verden. Vinden er sterk og varm – helt perfekt for surfere. Vinden kommer i hovedsak fra vest og nordvest, og blåser nesten til akkurat samme tid hver dag – fra tidlig til sen ettermiddag. 

Se også: 

Reisetips til Lefkas  Leiebil i Hellas  Bestill reise til Lefkas

 

 

 Kart over Lefkas' vind og strømmer

Vindsurfing på Lefkas

De beste surfestrendene

Det er fremfor alt to strender som er populære for surfing på Lefkas: Vassiliki på sørlige Lefkas og Agios Ioannis i nord. Vassiliki passer ekstra godt for windsurfing, mens kitesurferne holder mest til i Agios Ioannis. Du kan selvfølgelig prøve deg på både wind- og kitesurfing på begge strendene.

Milos Beach på Lefkas

For erfarne og nybegynnere

Rett ved Agios Ioannis ligger Milos Beach, som også er populær blant kitesurfere. Her arrangeres blant annet Kite Surf Open. Ettersom vinden er sterkere her og bølgene bryter, er stranda bedre egnet for erfarne kitesurfere. Er man nybegynner passer sandstranda Agios Nikolaos bedre. Her er ikke vinden like sterk.

Alltid surfemuligheter i nærheten

Alltid surfemuligheter i nærheten

Lefkas er en relativt liten øy, så uansett hvor du bor er du alltid i nærheten av herlige surfestrender. Fra Nidri er det cirka 25 minutter til både Vassiliki og Agios Ioannis. Ønsker du bare å surfe, sole deg og chille på stranda i ferien kan du alltids velge et hotell i Vassiliki. 


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her