Aktiviteter Rethymnon

Dette kan du finne på i Rethymnon by

Vil du se mer av Rethymnon by så er det mye å finne på. Opplev Kreta på en sykkelutflukt, utforsk den flotte undervannsverdenen langs Kretas kyst eller besøk den vakre Miliravinen der du kan gå gjennom den forlatte byen. Les våre tips for aktiviteter i Rethymnon her!

Bestill reise til Rethymnon >>

Les flere reisetips om Rethymnon

Spa på hotell Ikones Seafront Luxury Suites Spa på hotell Ikones Seafront Luxury Suites

Miliravinen

Mellom byene Xromonasteri og Xirochori kan du gå langs den vakre Miliravinen. Det tar omtrent en time å gå strekningen og inne i ravinen ligger en forlatt by med tradisjonelle kretiske hus. Om sommeren holder de små tavernaene åpent i den ellers så øde byen. En utmerket anledning til å komme seg ut i Kretas vakre natur!

Skjem deg bort

Sørg for å skjemme deg bort i ferien og unn deg en ettermiddag på spa. På Metamorfosis Spa i Rethymnons gamle havn kan du få en rekke ulike behandlinger – alt fra massasje til manikyr og pedikyr. Adresse: 83 Eleftheriou Venizelou Street.

På marked i Rethymnon

Er du en morgenfugl så må du få med deg det lokale markedet i Rethymnon by på mandager, torsdager og lørdager mellom kl. 8.00-14.00. Her finner du lokalproduserte varer som klær, frukt, grønnsaker, ost, honning og mye annet.

Parasailing på Kreta Parasailing på Kreta

Fartsfylte vannsporter

Langs strandpromenaden i Rethymnon er det flere selskaper som tilbyr vannsport av ulike slag. For deg som vil ha fart og spenning friste kanskje parasailing, vannskuter og bananbåt. På strendene er det også mulig å spille sandvolleyball flere steder.

Under havoverflaten

Er du nysgjerrig og interessert i dykking bør du sjekke våre utflukter der vi blant annet tilbyr dykke- og snorklingsutflukter, et mer avansert dykkerkurs, et kurs for å ta dykkersertifikat samt et dykkerkurs for barn!

Baja Beach Club

5 kilometer øst for Rethymnon by ligger Baja Beach Club. Her finner du et område med fantastisk strand, solsenger, strandaktiviteter, restaurant og bar samt et stort basseng med vannsklier. Det perfekte stedet for vennegjengen, familien eller for deg som bara vil kunne velge mellom hav og basseng.

Opplev Kreta på to hjul

Creta Bike organiserer to sykkelturer hver uke der du enten kan bli med hele veien bort til innsjøen Kournas eller se de byene Arkadi, Margeritas og Bali som ligger i nærheten. Turene er tilpasset både de som er vant til å sykle og nybegynnere. Utfluktene byr på herlige opplevelser som både gir deilig trøtte bein og vakker utsikt. Her kan du lese mer om begge utfluktene, og også se de andre utfluktene vil tilbyr fra Rethymnon by.

Shopping og vakre bygninger

I Rethymnons gamle bydel er det butikker med alt fra smykker, klær og sko til lokale suvenirer. Når du går i brosteinsgatene skal du ikke glemme å løfte blikket for å se på de vakre gamle balkongene som henger på de gamle venetianske bygningene. Utenfor den gamle bydelen finner du også en større gate med flere internasjonale og lokale butikker.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips til Kreta, Les mer og bestill ferien din til Kreta eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Kreta

Her finner du våre beste reisetips om hva du kan oppleve på Kreta og hvor du finner de fineste strendene og koseligste restaurantene.

Se alle reisetips til Kreta

Kreta

  • Den største av de greske øyene
  • Naturopplevelser og fantastiske strender
  • Sommeren varer fra april til november

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.