Dobbeltrom

Dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Lite kjøleskap. Minibar på forespørsel. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24-27 kvm
Antall personer: 1-3

Grand Suite med eget basseng

Grand Suite som ligger i andre etasje med eget basseng på balkongen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Lite kjøleskap. Minibar på forespørsel. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Uteplass med eget basseng og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-42 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite

Juniorsuiter i etasje med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i øverste etasje, samt mulighet for ekstraseng i sovesofa i første etasje. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Lite kjøleskap. Minibar på forespørsel. Badekåper og tøfler. Dusj og wc i første etasje. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-38 kvm
Antall personer: 2-3

Suite med privat basseng

Suite med eget basseng og en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Lite kjøleskap. Minibar på forespørsel. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-38 kvm
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Superiorrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt mulighet for ekstraseng i sovesofa. Det er skyvedør mellom der sengene står og sofaen. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Lite kjøleskap. Minibar på forespørsel. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28-30 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Superiorrom med delt basseng

Superiorrom med delt basseng. En dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Lite kjøleskap. Minibar på forespørsel. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Markterrasse med delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-31 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn