Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt og noen med utsikt over elva. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite i etasje

Juniorsuite i etasje med balkong og begrenset havutsikt. På inngangsetasjen er det en stue og bad. Oppe er det sovehems med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det er åpent mellom etasjene. Mulig med ekstraseng i en sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Suite med privat basseng

Suite med eget basseng på balkongen eller terrassen. Suiten består av et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Vin, vann og frukt i rommet ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse. Soveromsdel med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorrom med delt basseng

Superiorrom med markterrasse og utgang til delt basseng. På terrassen er det stoler og solsenger samt stige ned i bassenget. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-2