Chania Flair

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldergrense på hotellet: 16 år

Chania Flair er et nybygd hotell i rolige omgivelser i Chania by på Kreta. Hotellet ligger bare et steinkast fra sandstranda og den venetianske havna som kjennetegner Chania by. Her bor du i elegante rom som du kan bestille med har havutsikt. I den herlige penthouse suiten er det både jacuzzi og badstue i rommet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2 personer. Penthouse suiter for 2 personer. Toroms suiter for 4 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det nybygde hotellet Chania Flair byr på et komfortabelt opphold i en roligere del av Chania by. Hotellet er kun for gjester 16 år og eldre så atmosfæren er dempet og avslappet. Rett ved hotellet ligger en sandstrand med solsenger og parasoller mot avgift.

Hotellet har en á la carte-restaurant som er åpen kveldstid, og ønsker du det kan middagen inntas på takterrassen. Her venter en vakker utsikt over Chanias kyst og De hvite fjellene, eller Lefka Ori som de heter på gresk. Her er det også en bar med gode drinker, bord og stoler. Vil du slappe litt ekstra av er det badstue og et lite relax-basseng med jacuzzi-funksjon. Treningsrom, reservasjon kreves. Massasje, pedikyr, manikyr og ansiktsbehandlinger mot avgift og bestilling.

Sentrum av Chania ligger i gangavstand og her finner du alt du kan ønske deg av shopping og fornøyelse, samt flere restauranter der du kan innta dagens middag. Hotellet ligger rett ovenfor den lille fiskerhavna i Nea Chora, og der er det flere fine fisketavernaer. Dit kommer så vel lokalbefolkningen som turistene for å nyte fersk fisk og skalldyr.

Måltider

Frokost inkludert, denne serveres á la carte.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene