Ettromsleilighet

Moderne leiligheter med ulike planløsninger som ligger i strandbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger, og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsdelen, som er adskilt med skyvedør. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spiseplass på uteplassen. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/regndusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31 kvm
Antall personer: 1-4

Ettromsleilighet i etasje

Komfortable og moderne ettromsleiligheter i etasje, åpent mellom etasjene, som ligger i strandbygningen. Dobbeltseng oppe, to enkeltsenger og ekstraoppredning på feltseng nede. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spiseplass på uteplassen. TV i begge etasjer. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekar/regndusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet superior

Moderne og smakfulle ettromsleiligheter superior som ligger i den nyere delen av hotellet. To enkeltsenger i soveromsdelen og to ekstraoppredninger med mulighet for å skille de to delene med skyvedør. En TV i hver del. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet superior i etasje

Moderne og smakfulle ettromsleiligheter superior i etasje i åpen planløsning i en nyere del av hotellet. To enkeltsenger i øvre etasje samt to enkeltsenger og mulighet for to ekstrasenger i nedre etasje. TV i begge etasjer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på balkongen. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc (ett bad i hver etasje), hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Heisen går ikke til alle rom.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Superiorrom

Moderne og smakfulle superiorrom som ligger i den nyere delen av hotellet. TV, lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2