Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse. En sovedel med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. De to delene kan deles med skyvedør. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Takvifte. Spiseplass på uteplassen. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Leilighetene har ulike planløsninger og ligger i North Wing/strandbygningen.

Romstørrelse: Ca. 31 kvm
Antall personer: 1-4

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong og begrenset havutsikt. En dobbeltseng oppe på sovehemsen. To enkeltsenger og ekstraseng i feltseng nede. Det er åpent mellom etasjene. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Takvifte. Spisebord på balkongen. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Disse leilighetene ligger i North Wing/strandbygningen.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet superior i etasje

Ettromsleiligheter superior i etasje med balkong eller terrasse. To enkeltsenger og et bad med dusj og wc, samt hårføner oppe. To enkeltsenger og ekstraoppredning på feltseng nede. Det er åpent mellom etasjene. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Takvifte. Spisebord på uteplassen. TV i begge etasjene. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Disse leilighetene ligger i South Wing.
  • Heisen går ikke til alle leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet Superior med 2 ord. senger

Ettromsleiligheter superior med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. en sovedel med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. De to delene kan deles med skyvedør. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Takvifte. Spisebord på uteplassen. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Leilighetene med havutsikt ligger i North Wing/strandbygningen, de resterende i North Wing eller i South Wing.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 1 barn

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse. To enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i både South og North Wing.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2