Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 53 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
7,4 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Vi var innlosjert på den nye delen som var veldig bra. Den gamle delen hvor resepsjonen er er temmelig sliten og vi er veldig glade vi ikke bodde i den delen.
-
Spesielt renhold rundt bassen områdene var skjenerende - vi ryddet stort sett selv og la det bort i 'baren'.

Bekreftet gjest: 2023-10-14


4 av 10

+
Nærheten til stranden. Tilrettelegging for barn. De som drev aktivitetene på hotellet. Det skal nevnes at kokken i restauranten og 1-2 av personalet i resepsjonen var hyggelige og løsningsorienterte, det samme kan ikke sies om resten av personalet.
-
Hotellet bærer preg av manglende rutiner rundt matserveringen. De burde opplyst om omgangssyken ved ankomst, og videre oppfordre gjester om håndvask og spriting. Det at det "hele tiden" mangler mat eller drikke viser også at det ikke er gode nok rutiner for kontroll og etterfylling. I 2023 forventes det at maten i buffet allergimerkes, det burde være helt unødvendig at man skal måtte vente på kokken for å få en gjennomgang til hvert måltid. Kiani Beach burde ikke markedsføres som et hotell med glutenfrie alternativ for all-inclusive.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


7 av 10

+
Barnevennlig. Vi hadde m fire barn fra 1-5 år og de storkosa seg. Barnevennlig. lekeplass, nærhet til havet.
-
det burde vært noen som sjekket at folk spritet hendene før måltidene. Det manglet ofte sprit på. spritdispensorene. Manglet ofte såpe og toalettpapir på felles wc. Disse burde også vært rengjort oftere. Burde vært egen seksjon m glutenfri mat.Kjedelig at vi var fire av ti i reisefølge som fikk oppkast og diare

Bekreftet gjest: 2023-10-07


8 av 10

+
Alltid ledige solsenger. God plass. Aktiviteter hver dag. Kjempebra for barn. Store fine rom. Minimarked åpent lenge. Fin strand.
-
Altfor dårlig oppfølging med påfyll av mat i buffé under alle måltider. Og de kunne lagt rene strandhåndklær på rommet med jevne mellomrom. Og håndklær fra dusj som vi hang opp, kunne de latt henge, så vi kunne brukt flere ganger av hensyn til miljø.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


6 av 10

+
Stort område som kunne benyttes fritt
-
Hygiene knyttet til mat er desidert viktigste forbedringspotensiale. Ellers var bassenget og bassengområdet noe skittent og badevakt og personell som skulle ha tilsyn med barna var mest opptatt av å snakke med kolleger eller bruke mobiltelefonen.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


8 av 10

+
Nydelig beliggenhet i forhold til strand og utsikt. Servicevennlig personale
-
Støy fra utvendig aircondition-anlegg gjorde d vanskelig å nyte stunder på balkongen på kveldene. Mye maur på rommet. 2 ganger måtte personale tette hull og spraye rommet.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-13


10 av 10

+
Beliggenhet til stranda
-
Litt for langt unna sentrum

Bekreftet gjest: 2023-08-12


10 av 10

+
Beliggenhet til strand
-
Langt til sentrum

Bekreftet gjest: 2023-08-12


10 av 10

+
Beliggenhet til stranda
-
Langt fra sentrum

Bekreftet gjest: 2023-08-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

3679 vurderinger
Utmerket
 
2366
Veldig bra
 
826
Bra
 
295
Mindre bra
 
124
Dårlig
 
71

Fem siste vurderinger

18.09.2023

av 559camillaj

Ikke imponert.

Vårt opphold var siste uke av juli 2023. Vi ble møtt av en veldig hyggelig og imøtekommende resepsjonist. Behagelig og smilende. Videre ble vi fulgt til vårt rom på bakkenivå ved bassenget. Førsteinntrykk av rom er ok, ved videre inspeksjon oppdager vi skitten dusj, skittne vegger på badet, delvis tiltettet vask på badet, ødelagt skyvedør (som fungerer som deling av soverommene) og at det mangler overmadrasser til barnas senger. Ved henvendelse i resepsjonen angående madrasser ble vi møtt av en irritert resepsjonist som absolutt knuste inntrykket vi hadde av resepsjon ved innsjekk. Også ved henvendelser senere i uken og etter hjemreise har vi ikke lyktes å få kontakt angående gjenglemte ting. Virker ikke som at det er et system for dette. Mat generelt var ok minus. Fisk særdeles dårlig tilberedt og tydelig ikke fersk. Mye smakløst. Imponert av flere retter, nevner blant annet gyros og oksekjøtt i gryte og svinekjøtt meget bra. På desserter var mye veldig kjedelig. For det meste puddingen i forskjellige former. Bestikk, glass og fat var jevnt over skittent. Og de som jobbet der så absolutt fullstendig utslitte ut. En av de som jobbet i baren fortalte også at de faktisk VAR helt utslitte, for de var for lite folk på jobb. Det gir en bitter smak for oss som kommer på ferie å ser at andre sliter og ikke har det bra på jobb. Så det var absolutt ikke imponerende på noen måte. Noe som var rett og slett ekkelt var at vi så at glass i bassengbarene bare ble skylt av og satt tilbake for servering. Så på hygiene får de stryk. Null poeng. Toaletter i fellesområder ved bassenget på sjøsiden var mer enn ekkel. Toalettene var full av små fluer, og det var ofte fritt for både såpe og tørkepapir til hender. Aktivitetsledere ved hotellet skal ha skryt for engasjement og utstråling. Veldig bra! Jevnt over er jeg IKKE imponert over Kiani, og synes ikke det fortjenes 5 stjerner, og knapt 3.

 
20.08.2023

av Lene K Rognan, Norge

Avslappende ferie

Reiste hit med våre 4 jenter på 8,10,12 og 15 år med mål og mening om en avslappet uke med sol og bad, og det fikk vi. Ikke så lang busstur fra flyplassen, ca 20min. Kjempe flott og rent hotell, stort og oversiktlig. Vi fikk øverste rom på andre siden av veien og det var perfekt for oss som ønsket å ta tidlig kveld da musikken fra bassengbaren var ganske høy på kvelden. Med et belegg på 232rom så var det alltid et ledig bord å finne både i buffetene og bassengbaren. Vi gikk til frokost kl.8 hver dag og da var ikke en eneste solseng "tatt" og vi fikk være sammen med 6 solsenger hver dag på kanten mot havet, perfekt så ungene kunne veksle mellom hav/basseng alt etter hva de hadde lyst til selv gjennom dagen. OK mat, sandwich frukt is og stekte pannekaker i poolbaren, savnet pomfri,løkringer og slik type mat der som er salt. Ok drinker, ingen typer kaffedrinker på all inclusiven og de laget heller ikke irish coffe i det hele tatt til min store skuffelse. Bartenderne hadde tendens til å snakke seg imellom når man bestilte drinker og man følte seg litt oversett til tider, (vi var ikke der så mye på kvelden skal sies da vi heller foretrakk å tilbringe tid på rommet med kortspill), MEN veldig ryddig og rent til enhver tid både i poolbaren og de ryddet rask glass på solsengene. Bassenget var fint og rent. Havet og stranden var fantastisk, stranden begynte like bortenfor hotellet og gikk mot kalyves, ingen trafikk forbi, man følte man hadde havet for seg selv, langgrunt og trygt. Lite bølger og ingen plagsomme selgere. Nye håndduker, såper ol og renhold på rommet hver dag og man fikk byttet strandhåndduker når man ønsket i resepsjonen. Vi leide transport av vår lokale venn inn til agia marina en kveld for at ungene skulle få føle på litt "by livet" og spise på vår favoritt restaurant Tempo. Lokal taxi koster 80€ tur/retur fra hotellet, som står hver dag utenfor hotellet, ca 30 min til agia maria. Mini market på hotellet og et litt rimeligere øverst i gata, hvor de har litt av alt. Alt i alt er vi veldig fornøyd med våre ferie hit, virker som et flott hotell for storfamilier med flere generasjoner. Er du ute etter avslapping, rolige dager så er dette hotellet for deg. Godt tilrettelagt for småbarnsfamilier, jenter som drev organisert aktivitet med barna slik som fotball, dart og volleyball og vi så barneklubb for de minste. Våre barn hadde ikke lyst pga språket da det går fort på engelsk, men de aktiviserte seg selv og hadde det super fint. Badevakter var det også hele dagen, trygg og sikker plass, ingen problem å la jentene gå på engenhånd overalt. Hyggelig og blie ansatte overalt. Reiser nok tilbake hit engang med barn og barnebarn.

 
04.08.2023

av Cecilie K

Topp!

Hei, mine barn og barnebarn hadde 14 dager som var fantastiske. Både servicen i resepsjonen (Evangelia og Elektra) og rengjøring av leilighetene (Pelayia) var den beste. Standarden av leilighetene kunne ikke vært bedre - nydelige senger. Barna koste seg i bassengene og på stranden. Bra at et så stort sted har to restauranter(aldri klø) og til slutt skrøt både store og små av maten. Anbefales på det varmeste.

 
06.07.2023

av Anette Josdal V

Fantastisk hotell

Vi var en uke på Kiani Beach Resort og stortrivdes. Stort og rent hotell med følelsen av eksklusivitet. Flere basseng ink to barnebasseng og stranden rett ved. Personalet er vennlige og hjelpsomme. Vi bodde i en leilighet på to plan, fungerte utmerket. All inklusive var også bra, variert og friskt. Anbefales på det sterkeste!!

 
08.10.2022

av Espen A

Høstferie på Kiani Beach Resort

Vi har hatt et fint oppholdt med god mat, drikke og bra underholdning for barna med div show som barne disko, klovneshow og trylleshow. Hyggelig personale og god service. Takk for et fint opphold.