Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 74 vurderinger
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
7,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
God sørvis i resepsjon og reinhald.
-
Meir tilrettelegging ute for barn. Underhaldningstilbodet om kveldane var dårleg.

Bekreftet gjest: 2019-10-12


8 av 10

+
Bassengområdet og nærheten til sjøen
-
Ønske om nære rom til reisefølge bør tilstrebes å bli oppfyllt. Alle får rom som er det man bestiller og av god kvalitet Bedre daglig vask av romma. Variasjon i buffetbordet Mer frukt og ferske grønnsaker

Bekreftet gjest: 2019-10-04


9 av 10

+
Barnevennlig Ryddig, delikat restaurant.
-
Port eller noe mellom nyere del av hotell og bilvei (like ved "tribunen". Når det var barnedisco her på kveldenog det var mørkt kunne det oppstått en farlig situasjon her. Større heiser. Mørkt og uoversiktlig ved lekeplass/ sjørøverskuta på kveldstid. Barn i vårt reiseføle fikk hånden i klem ved barnsklie (helt nederst på selve sklia. Dette skjedde fordi hele lekeapparatet var bevegelig når det var flere barn. Denne burde vært festet bedre til bunnen. Tilbakemelding gitt til ansatt ved barneklubben som ville ta det videre til hotellet. Litt slitasje på dusj. Maur på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


6 av 10

+
Flotte bassengområdet og flotte, nye leiligheter.
-
Renhold og hygiene må forbedres. En av oss fikk mageproblemer etter et par dager, og vi så og hørte om flere som ble syke. Lite imponerende "all inclusive" med svært billige produkter både når det gjelder varm og kald drikke, is og generell snacks. Lite variasjon i måltidene. Har opplevd mye bedre til samme pris andre steder.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


7 av 10

+
Store fine rom. Noe å gjøre for alle i alle aldre.
-
Mer variert mat. Temakvelder? Meksikansk, kinesisk etc. Synd at drikke som er inkludert ikke var spesielt god. Burde også være mulig å få "innpakket is" i all- inclusive. Ikke særlig appetittlig at alle forsyner seg av samme isdisk, hengende over med både svette, solkrem og hår på brystkassen som lett faller ned i isen. Oftest lang kø for å bestille crepes. Bedre renhold på hotellrommet. Etterfylle såpe på dispenser. Vi slet med nøkkelkortet og måtte få nytt flere ganger. Spaet var en vits. Vi fikk 15min gratis spa som velkomstgave. Massasjen varte i snaue 5min. Bestilte 70min cretan massage. Etter 55 min var "massage finish". Jeg prøvde å ta det opp med henne, men hun sa hun var dårlig i engelsk og sa jeg skulle vente på et rom og hun skulle hente manager. Etter 15min orket jeg ikke vente lenger å gikk for å snakke med hun i resepsjonen på spaet. Hun påsto at jeg løy og at det måtte være noe feil med min klokke. Jeg så på klokken som sto i hylla på massasjerommet, og det var absolutt ikke noe feil med min klokke. Ingen beklagelse å få. I tillegg opplevde vi de som jobbet der som noe vel pågående. Den dagen vi ankom hotellet, hadde vi knapt lagt oss på solsenga før ei fra spaet satt der å ville selge oss behandling.

Bekreftet gjest: 2019-08-02


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

+
-
Alle håndklær blei skiftet hver dag uansett om de ble hengt ppp for videre bruk. Unødvendig , dårlig mhp miljø

Bekreftet gjest: 2019-07-20


7 av 10

+
Animatorene, sjøen, og nok solsenger.
-
Det må gjøres noe med restauranten. Mye likt hver dag. Reist mye på all inclusive. Men dette var dårlig.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-19


7 av 10

+
God og variert mat (All inclusive). Veldig bra aktivitetstilbud hver dag for barna. Aktiviteter for voksne også. Lett å komme seg med buss til Chania og kort spasertur langs stranden til Kalives. Mulighet for å bruke begge restaurantene, både ny og gammel del. Det samme gjelder basseng og solfasiliteter. Kort vei fra flyplassen til hotellet. Bra aircondition i begge etasjer.
-
Mye støy til tider i matsalen. Renholdet på rommet vårt var dårlig. Det lå tykt lag med støv oppå skapet og i vinduskarmer, og dette ble påpekt uten at det ble utbedret. På badet luktet det kloakk og det var mugg under vasken/servanten. Dette trakk ned mest for vår del. Renholdspersonalet virket slitne og avsatt tid til hvert rom var for kort. Små maur på gulvet fra dørkarmen og verandadøra. Kaffemaskinen lakk og det rant vann utover. Ga beskjed i resepsjonen og til renholder, men ingen tilbakemelding eller utbedring.

Bekreftet gjest: 2019-07-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

2564 vurderinger
Utmerket
 
1562
Veldig bra
 
654
Bra
 
210
Mindre bra
 
93
Dårlig
 
45

Fem siste vurderinger

21.07.2019

Innlegg av Cecilie I

Kiani beach resort/all inklusive

Rom 7202 lukter det kloakk. Når man dusjer der, så fylles hele badet med vann. Dette ble meldt i fra om til resepsjon, men de noterte det bare. Renholdet var også dårlig. Maten var kansje 3stjerner. Lite smak, og altfor godt stekt. Aktiviteter på kvelden var ikke noe høydepunkt. Positive var at det er trygt for barn, nært til stranden. Fin lekeplass.

 
13.07.2019

Innlegg av Katnies84

Familievennlig hotell

Fint hotell,veldig bra personale og bemøtelse. Stenete strand.Maten var 3 stjerners desverre. Og tidspunktene for måltidene litt vanskelige å følge med barn: frokost kl.08, våre barn våkner 06.30, resulterer i sultne barn,så vi fikk hamstre frukt dagen før for å ha en hyggelig morgen.Fine trenings saler.

 
18.05.2019

Innlegg av Mrvain77 Bergen, Norge

En veldig fin ferie

Her har vi kosa oss masse. God mat. God drikke. Og reint og fint overalt. Folkene på hotellet og i barene var veldig koselige og imøtekommende. Det var de faktisk overalt. Ikke mye negativt å fortelle om noe på denne turen. De i baren heter Maria, Elena, Christina og Thanasis. Og de ville gjerne ha navnene sine med her. Greie folk. Så vi takker for ett veldig hyggeligt opphold og håper å komme igjen en annen gang👍☀️☀️☀️🇳🇴 Takk for oss.

 
02.10.2018

Innlegg av Ellinor H Narvik, Norge

Fantastisk

Vi var 7 voksne og 6 barn på familieferie☺️ barn i alder 1-6 år med foreldre og besteforeldre...på en plass der alle trivdes og hadde noe å gjøre fra frokost til langt utpå kvelden. En plass der vi var ilag hele tiden.....Det nye bassengområdet med sklie og lekeplass👍💪. Sjørøverskuta og barnedisco😊. Gresk dans🇬🇷....Masse gress der ungene kunne leke og springe... maten... veldig god mat til alle måltider... ungene elsket is og brus og frukt til enhver tid... rommene helt OK... gikk flott tur til Kalives en dag... Anbefales, vi drar tilbake....for å være ilag og gjøre noe sammen, 3 generasjoner❤️

 
09.07.2018

Innlegg av 670172 Molde, Norge

Et familiested

Når en familie på 16 fra 2 til 70 år skal være sammen på ferie i 1 uke kan det knapt finnes et bedre sted. Et trygt område for barn, aktiviteter for dem som ønsket det. Velsmakende mat for små og store. Og prinsippet "all inclusive" gjorde ferien økonomisk forutsigbar og ungene ba ikke om penger til noen ting.