Ettromsleilighet

Smakfulle ettromsleiligheter av varierende størrelse og planløsning. Kombinert soverom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong, av varierende utforming og størrelse, noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Barneseng kan leies.
  • Noen leiligheter har plass til tre personer dersom 3. person sover på sovesofa.

Antall personer: 1-3

Mindre toromsleilighet

Fine, mindre toromsleiligheter. Separat soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markbalkong av varierende utforming og størrelse med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Barneseng kan leies.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Hyggelige toromsleiligheter av varierende størrelse og planløsning. Separat soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong, av varierende utforming og størrelse, noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Er det fem personer står en ekstraseng i soverommet.
  • Barneseng kan leies.

Antall personer: 1-5

Toromsleilighet med eget basseng

Lyse og fine toromsleiligheter i ulike størrelser og planløsning som ligger i 3. etasje. Separat soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong av varierende utforming og størrelse med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Eget basseng nås via en trapp fra balkongen.
  • Barneseng kan leies.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet i etasje

Fine treromsleiligheter i etasje som ligger i 2. og 3. etasje. Ett soverom og bad i overetasjen. I første etasje er det ytterligere et soverom og bad, samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong av varierende utforming og størrelse med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Barneseng kan leies.

Antall personer: 2-6

Treromsleilighet i etasje med eget basseng

Hyggelige treromsleiligheter i etasje som ligger i 2. og 3. etasje. Soverom og bad i overetasjen og i underetasjen ligger ytterligere et soverom og bad, samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong av varierende utforming og størrelse. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Barneseng kan leies.
  • Eget basseng nås via en trapp fra balkongen.

Antall personer: 2-6