ananea Kos

Aldersgrense på hotellet: 16 år

ananea Kos er et stilrent og lekkert hotell for alle som vil ha en ferie uten noe spesielt på agendaen. Skaperen av hotellet har hatt en visjon om at det skal være naturlig enkelt og at hotellet skal oppleves som en oase for avkobling og ro. Så bli med og opplev et helt spesielt hotell!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Navnet ananea kommer fra det greske ordet ananeosis og betyr fornyelse. ananea Kos skal være et sted for harmoni og sameksistens, et sted for å fornye deg selv, koble av og helt enkelt ha det bra.

Samtidsarkitektur og enkel sjarm preger hotellet, og det harmoniserer perfekt med de lokale kjennetegnene. Med sin rolige atmosfære, de urørte strendene og fantastiske landskap er Kos en gresk perle som gir næring til sjelen. Her prioriteres komfort og velvære fremfor overfladisk glitter og glamour. På hotellet har alle detaljene fra de nøye utvalgte kunstverkene til innredning, og den personlige servicen har selvsagt blitt vektlagt. ananea Kos omfavner den lokale arven og interiøret forener minimalistiske former med naturmaterialer av høy kvalitet.

På hotellet er det to restauranter, Cantina og Paron. Begge byr på upretensiøse matopplevelser og konseptet baseres på enkle, ferske, lokale ingredienser som av de dyktige kjøkkensjefene løftes til uante høyder. Fellesskap utloves når maten nytes ved de store fellesbordene. Baren Cikada er åpen til sent for den som vil holde seg på hotellet og nyte den avslappende atmosfæren og deilige stemningen.

Her finnes det også et bassengområde med basseng, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær. På sandstranda som ligger like ved hotellet er det solsenger og parasoller til låns. Litt skygge og noe friskt å drikke får du kjøp i poolbaren hele dagen.

Hotellet ligger ved sandstranda i sentrum av Tigaki, cirka 11 kilometer fra Kos by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 8.00-11.00.

Alle hotell – Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til eksklusive Astir Odysseus – et ypperlig hotell både for par og barnefamilier. Her kan du boltre deg i det store bassengområdet. Bestiller du rom med delt basseng er det bare å åpne terrassedøren og legge på svøm.

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas møtes du av pene og komfortable fasiliteter, samtidig som den genuine og lokale atmosfæren sitter igjen og varsomt løftet frem av familien som eier det. Med den perfekte beliggenheten i Tigaki på Kos har du et hotell som du kommer til å elske!

Irina Beach

Vil du bo på stranda er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot naboøyene Kalymnos og Pserimos, og Tyrkia i det fjerne. Her føler du havets og den strandas nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotell med rolig beliggenhet, perfekt for avkobling eller som ditt utgangspunkt for oppdagelsesferder på vakre Kos. Her bor du i romslige dobbeltrom med All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet ligger en knapp kilometer fra stranda og dit kan du dra med hotellbussen flere ganger om dagen.

Tigaki Beach

Tigaki Beach byr på vakre omgivelser der bassenget ligger omkranset av frodige palmer og trær. Det er også kort vei til stranda om du foretrekker saltvann. Her er det All Inclusive og har du lyst til å være i aktivitet kan du spille tennis. Til sentrum er det bare en kort spasertur.

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i rolige omgivelser i Tigaki på Kos. I passe gangavstand ligger sentrum av Tigaki og det er også der du finner den fine sandstranda.