Dobbeltrom

Fine dobbeltrom med TV. Minikjøleskap/-bar og kaffe- og tefasiliteter som fylles på daglig. Flaskevann ved ankomst. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18-25 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Familierom med et barnerom med PlayStation 2 (mot depositum, spill må medbringes) og et hovedrom. TV. Minibar og kaffe- og tefasiliteter (fylles på daglig), flaskevann ved ankomst). Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Terrasse eller balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43-47kvm
Antall personer: 4-5, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Pene juniorsuiter med sittegruppe. TV. Minikjøleskap/-bar og kaffe- og tefasiliteter som fylles på daglig, flaskevann ved ankomst. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Blue Lagoon Resort, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3