Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,2 av 10 Basert på 130 vurderinger
Total vurdering
 
7,2 / 10
Rengjøring
 
6,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Service
 
7,6 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Plasseringen
-
Rengjøring, mye maur.

Bekreftet gjest: 2024-06-21


10 av 10

+
Utrolige hyggelige og behjelpelig personal 🤩
-

Bekreftet gjest: 2024-06-14


9 av 10

+
Fin beliggenhet og utrolig hyggelige ansatte 😁. Svært serviceinnstilte . Og alltid et smil og en hyggelig kommentar 👍😊
-
Litt myke madrasser .

Bekreftet gjest: 2024-05-31


4 av 10

+
Resepsjonen var bemannet hele tiden
-

Bekreftet gjest: 2024-05-24


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-06


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-29


9 av 10

+
Fin beliggenhet. Koselige rom selv om badet var lite. All betjening var hyggelig
-
Små bad der dusjen bar preg av å være gammel. I tillegg hadde vi 3 strømbrudd

Bekreftet gjest: 2023-09-29


8 av 10

+
Basseng området
-

Bekreftet gjest: 2023-09-15


8 av 10

+
Stor ett roms leilighet, stor terrasse. Veldig hyggelige folk i resepsjonen. Bra beliggenhet.
-
Plaststolene på vår terrasse var veldig møkkete. De bør skiftes ut ! Noen var malt, og maling smittet over på klær .

Bekreftet gjest: 2023-09-15


7 av 10

+
Ok størrelse på 1-roms leilighet og balkong. Dusjen hadde dusjdører og ikke forheng. Blid og koselig betjening.
-
Møblementet på balkongen var skittent og klisset. Satte seg fast på armlener og stolrygg.

Bekreftet gjest: 2023-09-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

156 vurderinger
Utmerket
 
75
Veldig bra
 
59
Bra
 
13
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

14.10.2023

av reidunr Lillehammer, Norge

Koselig hotell, hyggelige ansatte .

Veldig koselig hotell . Betjeningen i resepsjonen var alltid like blide og behjelpelige , vi hadde ett- roms leilighet, som var romslig. Alt utstyr på kjøkken, og en stor, fin balkong. Godt renhold. Nedsenket gulv i dusjen, så rant ikke vann utover . Fint bassengområde. Litt slitte trekk på solsengene. Koselig salong ved resepsjonen. Baker og minimarked rett over gaten. Ti til femten minutter gå til stranden vi brukte.

 
08.07.2023

av Sola A

Grøss

Har bare en ting å si om dette hotellet. Grøss og gru... Ingen vil vite hvordan det vaskes på dette hotellet før man ser dette med egne øyne. (Disse bildene var faktisk også fra et rom vi fikk tildelt ved ankomst, som vi ikke hadde bodd). Vi fikk heldigvis et nytt rom. Men vaskedamene ved dette hotellet eier ikke folkeskikk og heller ikke vaskekunnskap. Her vaskes det på toalettene og etterpå tar de seg gjerne en sving innom kjøkkenet også med samme klut og vaskemidler. Og her følte jeg at jeg måtte løpe rundt for å legge vekk tannbørstene, slik at det ikke ble infisert. Jeg vil ikke anbefale dette hotellet. Og hvis man sier i fra om at man ikke er helt fornøyd, så blir dette mottatt som kritikk. Vi følte oss ikke velkommen ved dette hotellet. Skal man til Hellas burde man nesten booke 4 stjernes fornå unngå en slik situasjon. Vi har bodd på mange hoteller, men dette er det verste. Og her låser de seg gjerne inn også for å "ordne" på noe som ikke skjer. Hos oss hadde vi ikke aircondition. Og dagen før vi skulle hjem blr jeg spurt om de kunne sr på air condition mens jeg ikke var der. Disse to mennene var på rommet i minst 1 time. De skulle liksom se på dette, men der var det ingenting som hadde skjedd. Vsr fortsatt i ustand etterpå. Jeg må si jeg følte at de kun snoket på rommet, når man ikke fikk noen beskjed etterpå om hva de liksom skulle finne ut en dag før vi skulle hjem.:/ ?

 
13.07.2016

av ullas_rumv Gjøvik, Norge

Koselig og bra hotell

Vi hadde en romslig ettroms leilighet. Enkelt utstyrt, men det man trenger. Kjøkken med enkelt utstyr, microblogging og kjøleskap.Spisebord og stoler. Garderobeplass. Liten sofa med bord (kan bli ekstrasenger). Bad med dusjkabinett og hårføner. Safe. Stor balkong og velfungerende aircondition. Gode senger. Veldig grundig rengjøring. Fellesområdene er "blankpusset" og fine. Innbydende basseng med bassengbar. Solsenger til alle som ønsker. Alle som jobber her er blide og hjelpsomme. Grei beliggenhet, går man i ti minutter kommer man til det meste. Taxi fra sentrum koster 6 euro. Vi likte oss godt og anbefaler på det varmeste.

 
18.08.2023

av Frederik D

Hotel for det yngre publikum

Vi fik hotellet til billige penge, og af den årsag er vi tilfredse for opholdet. Værelset var fint, men sengene knapt så gode. Ligeledes måtte vi selv i receptionen gentagende gange for toiletpapir og håndklæder. Vi fik heller ikke den daglige rengøring før 4. dag. Der var fyldt med unge hollændere på hotellet, som dominerede hotellets fællesarealer og pool hver dag - man skulle lidt tro man var på efterskole. Vi mistede lysten til at benytte poolen. Vi havde også et par af førnævnte som naboer, hvilket bød på musik, høj snak og råben om dagen og til kl. 3 om natten. Det var til tider så forstyrrende, at man knapt gad at sidde på egen altan. Jeg vil ikke anbefale hotellet til par eller familier, ved mindre man af økonomiske årsager kan se gennem fingre med ovenstående.

 
27.09.2020

av emaloureno Kos, Hellas

No place like 2nd home

All the staff are fab! If you need something don't hesitate to ask them as they are always happy to help or point you in the right direction. The rooms are clean, tidy & spaceous. Location is great! There is a little supermarket shop across the road for bits and bobs. Pool is clean & good size too.