Likithos Village

Likithos Village på Korfu er et hyggelig leilighetshotell med fin beliggenhet og lokal touch. Omgivelsene er fredelige og det er bare en liten rusletur til sandstranda. Hotellet har barnebasseng og et stort basseng med barneseksjon.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i ny del for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotel med fine rom og et fint parkanlegg. Det var gode mattilbud med frokost og mulighet for både...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Likithos Village er det et bassengområde med to bassenger, hvorav ett med barneseksjon samt ett separat barnebasseng. Solsenger og parasoller i bassengområdet. Cirka 600 meter fra hotellet ligger en meget liten sandstrand og cirka 2 kilometer fra hotellet ligger den fine, langgrunne Issos-stranda.

Snackbar og restaurant som er åpne på dagtid. På taket ligger en bar og en restaurant med flott utsikt over byen som holder åpent om kvelden. Bordtennis samt et lite treningsrom, begge uten ekstra avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene, merk at dekningen varierer. Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld.

Hotellet ligger utenfor byen Agios Georgios med restauranter, tavernaer og butikker. Det er cirka 450 meter til minimarked. Inn til sentrum av Agios Georgios er det cirka 1,5 kilometer og cirka 30 kilometer inn til Korfu by. Musikk fra hotellets bar og restaurant kan iblant oppfattes som forstyrrende. Likithos Village består av en eldre del fra 2001 og en nyere del fra 2015.

Måltider

I noen leiligheter er frokostbuffé inkludert, i andre ikke.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Agios Georgios

Anastasia (Korfu)

Anastasia i Agios Georgios er et lite og koselig leilighetshotell med ett- og treromsleiligheter. Hotellet ligger i landlige omgivelser nært stranda. En utmerket plass for en avslappende familieferie.