Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,1 av 10 Basert på 188 vurderinger
Total vurdering
 
7,1 / 10
Rengjøring
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Stille og rolig beliggenhet, god mat på restauranten i 2. etg, hyggelig personale.
-
Egentlig et flott anlegg, men manglende rengjøring og vedlikehold trekker ned helhetsinntrykket. Trivelig personale, spesielt kelneren i restauranten. Overraskende god mat. De burde virkelig reklamere mer for maten der for den var kjempegod og flere av gjestene hadde ikke prøvd den.

Bekreftet gjest: 2022-10-09


7 av 10

+
Grei avstand til Strand og restauranter
-

Bekreftet gjest: 2022-10-09


7 av 10

+
Lite hotell, roleg, god plass ved bassenga og solsenger, kort veg til stranda.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-02


8 av 10

+
Beligenhet rolig i hvert fall på denne tiden.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-02


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-10-02


6 av 10

+
Bassengområde.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-02


8 av 10

+
Den nye delen. Store rom
-

Bekreftet gjest: 2022-09-25


6 av 10

+
Personalet
-
Generell rengjøring for dårlig. Aircondition var elendig, og brukte fælt

Bekreftet gjest: 2022-09-18


4 av 10

+
Det var vel egentlig ingenting som skilte seg ut som spessielt bra, det meste var middelmådig og rakk egentlig ikke opp til forventningene. Med tanke på pris og hoteller vi har hvert på tidligere i hellas så var dette egentlig både dyrt og skuffende.
-
Rengjøringen var skjennerelt veldig laber og la en demper på helhets inntrykket, man var ikke spessielt gira på å dusje i mugg og skit. Vi opplevde flere ganger at det kun var kaldt vann igjen. Mens jeg som snakker gresk ble ganske godt ivaretatt opplevde de andre i følget at det var vanskelig å kommunisere med betjeningen siden de kunne dårlig engelsk. Glassene på restaurant/morgen buffe var kjempesmå(ca2 dl) dette endte opp med at vi dro mange ganger frem og tilbake får å hente juice, spurte om vi kunne låne en lite karaffel til bordet men dette ble avfeiet. Mange solsenger var slitt og ødelagt, hadde flere tilfeller der ryggen falt bak pga festene var ødelagt. Badehånduker som man bruker til poolen ble ikke byttet ut selv om vi ba om nye. De hadde får få søppeldunker så det fløt over av søppel og at dyr dro ut søppelet over hele hageomrodet. Flere av de tidligere hotellene vi ha hvert på har hatt frokost inkludert i prisen, dette tok 8 euro ekstra per pers for frokost men hadde egentlig ikke en bedre buffet en de andre.

Bekreftet gjest: 2022-08-28


10 av 10

+
Rolig, avslappende, barnevennlig uteområde og bassenger. Fint designet område, hotell. Fikk låne barnevogn.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

75 vurderinger
Utmerket
 
20
Veldig bra
 
27
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

02.10.2018

av StineSjogren Antwerpen, Belgia

Herlig forlengelse av sommeren

Fantastisk hyggelig plass for en rolig ferie, men flott vertskap. Trygge rolige omgivelser men fantastisk bassenger og en helt nydelig takterasse restaurant med gode greske retter. Kun 5 min å gå til nærmeste strand og nærkjøp. En liten strand, med gratis solsenger og rett ved en bar med alt av drikke og lunsjmat tilgjengelig. En litt lengre spasertur på 15 min tar deg inn mot sentrum med rader av flere gode restauranter med helt utbetaling utsikt mot havet, og en stor vakker sandstrand som avslutning på byen. Personalet var behjelpelig med alt fra å leie bil som både ble levert og hentet på hotellet, taxi bestilling. Det var rent og pent, hver dag, og fine store badehåndkler til å bruke ute ved bassenget. Fint sted for både voksne par som ønsker litt ro og fred og for barnefamilier som kan kose seg rundt alle de forskjellige bassengene

 
01.07.2018

av 805sveine Oslo, Norge

Anbefales på det sterkeste

Bodde en uke på dette hotellet og var svært fornøyd. Ligger ca. 20 min å gå fra sentrum til Agios Georgios i et rolig og frodig område. Stort og flott bassengområde, med egen lunsjrestaurant og bar. Leiligheten vi hadde var i hovedbygget med bassengutsikt. Den var litt slitt, men ikke på en slik måte at vi fikk noen problemer. Hadde stort kjøleskap med egen kjøledel. Frokostbuffeten var stor til å være et så lite hotell. Alt i alt kan jeg varmt anbefale dette hotellet.

 
26.05.2018

av vibeckeh2015 Corfu, Hellas

Hold deg unna

Dette er det verste oppholdet vi har hatt på Corfu. Luktet mugg i leiligheten. Fuktig i sengetøy og klærne i kofferten ble fuktige. Doen rant konstant, vannet fra badet rant ut i stuen når man dusjet.

 
16.07.2017

av MonicaSRP Sarpsborg, Norge

Svært barnevennlig og prisgunstig

Likithos Village er perfekt for deg som reiser med barn (både store og små) og som er prisbevisst. Likithos Village har store flotte bassengområder, åpne store flater, og en stor restaurrant. Utrolig hyggelig og serviceinnstilt personal. Ca ti minutter gangavstand til supermarked og restaurranter. Anbefaler "Napoleon" på det varmeste. Nydelig service, fantastisk god mat og en aldeles skjønn utsikt over havet. Reiser gjerne tilbake til Korfu og Liktihos Village.

 
03.06.2017

av Sisselyb54

Ferie

Svært bra hotel og service. Fine uteområder. Rengjøring av leilighetene er i øverste klasse! Det som drar anmeldelsen ned litt er at det er veldig langt å gå hvis du skal til den store stranden og ned til Sentrum og at det er dårlig med busser og taxi.