Rom/leiligheter

Ettromsleilighet i eldre del

Lyse ettromsleiligheter med to enkeltsenger og minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong med spiseplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet i etasje

Lyse leiligheter i etasje som ligger en trapp opp en bygning fra 2015. Nede er det oppholdsrom med evnt. ekstrasenger og minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Oppe er det et soverom med dobbeltseng. Det er åpent mellom etasjene. TV. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc nede. Balkong nede. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 49 kvm
Antall personer: 2-5 personer, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet i ny del

Lyse ettromsleiligheter med to enkeltsenger og minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet i eldre del

Lyse leiligheter med ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert sove-/oppholdsrom med to enkeltsenger og minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong med spiseplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 2-4