Go. Live a little! 3. episode: Svett utfordring i Sivota med Chris Nyhus

Superpappa og influenser Chris Nyhus er hovedpersonen i denne episoden av Go.Live a little! Chris har reist til Sivota, der han har fått en ganske så svett utfordring av Erik Segerstedt – han skal lede en crossfittrening for en gruppe hotellgjester, og det blir en mildt sagt annerledes treningstime med en ganske nervøs trener. Som belønning får han en dag på SUP-brett på vannet. Kysten i Sivota har en nesten uendelig mengde grotter og viker, og det krystallklare vannet er uimotståelig.


I denne episoden

Les mer om detaljene i denne episoden

Oppdrag: Lede en WOD-box økt

WOD Boxen er et utendørs treningsstudio tilpasset crossfit-trening, funksjonell trening i gruppe og andre treningsformer for de som vil trene ute i frisk luft men med tak. Opplev å trene ute med den behagelige Middelhavsvarmen. Her trener vi både muskler, hjerte og lunger. Et deilig sted for deg som liker å ta i litt ekstra. WOD står for ”work out of the day”.

Les mer om trening på Sivota Retreat - powered by Playitas

Belønning: SUP-padling

Den beste og enkleste måten å oppleve Sivotas vakre skjærgård på er å begi seg ut på vannet. En opplevelse du bare ikke må gå glipp av! SUPe, padle kajakk, kjør vannski eller lei en båt - mulighetene er mange om du har lyst til å oppleve Sivota fra vannet. 

Les mer om aktiviteter på vannet

Flere opplevelser når du er i Sivota:

Les og bli inspirert til hva du kan gjøre når du ferierer i Sivota. Få tips om de beste restaurantene, strendene og aktivitetene i området! Sivotas magiske omgivelser er perfekte for avkobling men her ligger forholdene virkelig til rette for eventyr til sjøs eller i fjellene for den mer aktive. 

Opplevelser og reisetips når du er i Sivota

Reiseprogrammet Go. Live a little!

Bli med fire kjente profiler til noen av våre mest populære reisemål

Trailer 1. episode: Greske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første episode av Go. Live a little! møter vi den svenske sangeren Klara Hammarström, kjent blant annet fra Eurovision. Klara elsker tzatziki men hun har aldri lært seg å lage skikkelig gresk mat. Hennes oppdrag blir derfor å bli kjent med det greske kjøkkenet på et intensivkurs med kokken Kassiani Kostera.

Se hele episoden her »

Trailer 3. episode: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus innehar den svenske rekorden i lengdehopp på 8,44. Mange ble kjent med ham da han vant den svenske utgaven av Mesternes Mester 2020. I denne episoden av Go. Live a little! utfordrer Erik ham til å teste sine atletiske ferdigheter på en ny måte: Michel reiser til Algarve og skal lære seg å surfe.

Se hele episoden her »

Trailer 4. episode: Svimlende høyder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I denne episoden møter vi den danske programlederen Lisbeth Østergaard. Hun har tatt turen til dramatiske Makarska på Kroatias vakre kyst. Lisbeths utfordring blir å kjøre en svimlende Zipline-bane over ravinene.

Se hele episoden her »


 

Om programmet

I Apollos reiseprogram Go. Live a little! har fire kjente profiler reist til noen av våre mest populære reisemål. Her har de fått oppleve alt det som gjør det så herlig å reise. Men ikke nok med det – de har også blitt utfordret til å pushe sine egne grenser og bevege seg utenfor komfortsonen. De skal teste noe de ikke har gjort før og kanskje aldri hadde gjort ellers.


Dette er Go Live a little!

Med Go Live a little! ønsker vi å inspirere til flere eventyr og aktiviteter på den neste reisen din med Apollo. Reisemålene har alltid mye morsomt å tilby. Nøkkelen er å finne opplevelser som passer for deg, så sjekk ut våre tips under det reisemålet du planlegger å reise til – før du drar.

Reisemålet, hotellet, selskapet og aktivitetene: alt bidrar til ferien. Men det er opplevelsene som gjør reisen til et eventyr. Er du interessert i kultur? Sørg for å bli bedre kjent med reisemålet. Mange av våre reisemål rundt Middelhavet har spennende historier å fortelle med fascinerende ruiner som vitner om dramatiske hendelser. Eller bli med på fottur der du lærer deg mer om naturen. Lær deg å lage en lokal en rett fra det lokale kjøkkenet. Smak på noe du aldri har spist før. Lær deg noe nytt. Snorkling, dykking eller kamelriding. Heng med på en guidet tur til en gammel by. Eller sett deg på en terrengsykkel og legg utfor en fjellside.
Go Live a little!