Dobbeltrom

Lyse dobbeltrom som ligger i etasjene 4.-14. med en makeløs utsikt fra balkongen. Ekstraseng i sovesofa. Liten sofa, TV og vegg-til-vegg-teppe. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Minibar, kaffe- og tefasiliteter samt en flaske mineralvann til rommet hver dag. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 36-39 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Suite

Fine suiter med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV i begge rom. En flaske mineralvann til rommet hver dag. Vegg-til-vegg-teppe. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Badekåper og tøfler. Bad med badekar og dusj samt wc, hårføner. Balkonger med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Gjester i disse rommene har tilgang til Executive Lounge i 24. etasje. Loungeservice: Frokost i loungen eller i restauranten, kl. 6.30-11.00. Snacks, kl. 15.00–20.00. Aperitiff til middagen, kl. 18.00-20.00. Gratis te/kaffe, juice og brus hele dagen. Gratis aviser og wifi.

Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Superiorrom

Romslige superiorrom som ligger i 15.-20. etasje med havutsikt fra balkongen. Ekstraoppredning i sovesofa. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Minibar, kaffe- og tefasiliteter samt en flaske mineralvann til rommet hver dag. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn