Clubrom

Clubrom som ligger i femte etasje og høyere, med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. Vann inkludert. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Ingen uteplass. Noen rom har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gjester som bor i Clubrom har tilgang til hotellets Executive Lounge, som ligger i tiende etasje og er åpen fra kl. 6.30 til 24.00.

  • Her er det separat frokost, snacks, Afternoon tea og høyhastighets wifi. Gjestene får også tilgang til privat inn- og utsjekking.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom

Koselige dobbeltrom som ligger i femte etasje og høyere, med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Minibar. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Badekar/dusj og wc. Ingen uteplass. Noen rom har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom som ligger i fente etasje og høyere med kombinert oppholdsrom og soverom. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Minibar. Wifi (høyhastighet), safe og luftkondisjonering inkludert. Badekar/dusj og wc. Ingen uteplass. Havutsikt fra vinduet. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn