Rom/leiligheter

Clubrom

Clubrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. Kaffe- og tefasiliteter, TV og minibar. Gratis vann, WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Badekåper og tøfler. Ingen uteplass. Noen rom har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gjester som bor i Clubrom har tilgang til hotellets Executive Lounge, som ligger i tiende etasje og er åpen fra kl. 6.30 til 24.00. Her serveres snacks formiddag og kveld, samt Afternoon tea og kontinental frokost. Gjestene får også tilgang til privat inn- og utsjekking samt høyhastighets WiFi.

Romstørrelse: Ca. 26 m²
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom

Koselige dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. Kaffe- og tefasiliteter, TV og minibar. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Ingen uteplass. Noen rom har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom er kombinert oppholdsrom og soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i feltseng. Kaffe- og tefasiliteter, TV og minibar. Gratis WiFi (høyhastighet), safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Ingen uteplass men havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn