En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

4575 vurderinger
Utmerket
 
2467
Veldig bra
 
1342
Bra
 
446
Mindre bra
 
184
Dårlig
 
136

Fem siste vurderinger

22.04.2019

av 9berite

Sterk 3 stjerner fra oss

Vi bodde 9 netter på dette hotellet. Flott rom, knust vask på badet og slitt dusjforheng. Stort sett god roomservice. Vennlig personale, men noe upersonlig. God frokost med mange valgmuligheter. For lang kø ved kaffemaskinene. Overprisede restauranter. Fikk fantastisk gode drinker i baren den kvelden vi var innom der. Flott strand og bassengområde. Fint å ikke betale ekstra for solsenger. Lunch på strandrestauranten var god, men sjokkerende dyrt! Fint treningssenter. Hotellet har bra beliggenhet med gangavstand til Emirates Palace og Marina Mall, og gode muligheter til andre gåturer. God taxiservice utenfor hotellet. Bra hotell, men ikke 5 stjerner.

 
30.09.2018

av ailielen

Fantastisk flott hotell som anbefales på det sterkeste!

Fantastisk service, flott beliggenhet og en utrolig flott beach club med privat strand, spa og stort treningssenter. Utrolig serviceinnstilte og blide ansatte. Hotellet er vakkert og elegant innredet og har hele 7(?) tilgjengelige restauranter pluss rom service døgnet rundt.

 
28.03.2016

av Mona B Oslo, Norge

Flott Hotel i Abu Dhabi

Abu Dhabi er stedet for bading og soling. Hilton hotell har flott basseng område og med egen strand. Fantastisk. Du kan besøke basseng og strand mot betaling, selvom du ikke bor på hotellet. Hilton ligger i et område med mange luksus hoteller og flere er på gang

 
31.10.2014

av Benedicte E

Fantastisk

Vi bodde her bare en natt, da flyet vårt hjem ble kansellert. Men! Det er ett fantastisk hotell, god mat, veldig service innstilt personale, fint bade anlegg, kort vei til stranden. Veldig gode hodeputer(!) manglet ikke noe ett sekund. Og vi var alle enige at vi lett kunne bodd der en uke.

 
02.07.2014

av Ronnaug S Tønsberg, Norway

Fint, hyggelig hotell med egen strand

Trivelig hotell, hyggelig personalet, rolig, fin beliggenhet, egen strand, fine bassenger, flott trimsenter, sykkelutleie, store fine rom. Rolig og trivelig lobbyområde, jazz club og restauranter tilsluttet hotellet.