En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

829 vurderinger
Utmerket
 
359
Veldig bra
 
283
Bra
 
112
Mindre bra
 
39
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

29.06.2021

av lenasalvesen12 Lillesand, Norge

Amazing service

Hotellet var helt nydelig. Store fine rom og rent og pent overalt. Veldig hyggelig resepsjon og samtlige på hotellet var veldig hyggelig og hjelpsom. Restauranten serverte så mye god mat og så mye å velge mellom også. Ekstra skryt til Boyan og Martin som jobbet på hotellet.

 
14.11.2019

av Anne E Oslo, Norge

For dyrt !

Vi har vært 5 ganger på Tiara Beach. Hotellet er utmerket og maten er god og vi hadde ei kjempeflink renholder. Men nå er det blitt alt for dyrt på Tiara. Med juniorsuite som vi pleier å ha. Kommer prisen opp i hele kr.36,970 for 3 uker med Apollo fra Evenes. Nå har vi bestilt på et annet hotel . all inkl. 4* til en pris på kr.11, 560 . Og da er flyreisen også i den prisen.

 
13.08.2019

av Marianne R

Fantastisk hotell

Med fantastisk beliggenhet. Rett på utsiden av hotellet er det butikker, restauranter og barer. Passe med folk i gatene. Gikk man inn i sentrum av sunny beach gikk man i kø i gatene. Verdt en tur inn, men glad jeg ikke hadde hotell der. Kort vei til strand, bare å gå ut bakveien og gå. Stien over hauen. Vi hadde juniorsuiter. Et fantastisk rom. Fineste vi har hatt. Hadde med to barn på 10 og 14 år og vi hadde kjempegod plass. Stor balkong. (Familierommene har alle knøttsmå balkonger.) Vi fikk plass til alle klærne våre i kommoder og skap, så koffertene fikk vi stuet vekk, det var deilig. Vi hadde rom ut mot baksiden mot skiene. Vi var fornøyd med det. På kvelden kunne vi sitte å se på livet i gata, bassenget hadde vi sett på hele dagen. Animation teamet gjorde det de kunne for å underholde oss, bare koselig med litt musikk når man ligger ved bassenget, de hadde pause fra 12-15. De underholdt også på kvelden. Syns man musikken var høy rundt bassenget er det rolig og alltid ledige solstoler på andre siden ved skiene. Maten var god! Reiser gjerne tilbake til Tiara Beach.

 
10.08.2019

av Monasofie Harstad, Norge

Fint

+ Leiligheten var romslig og veldig fin + maten var god + rent og pent på hotellområdet + personalet var hyggelig - balkongen var 1kvm og ubrukelig - lunsj og kvelds ble litt ensformig etter ei uke - drikke/snacks kunne ikke tas med til rommet - bassenget var stort og fint (pluss for eget område med barnebasseng/sklie) - show på scenen var altfor høgt (og begynte veldig sent om kvelden) forstyrrende!!!

 
07.08.2019

av BAMASA

Fantastisk opplevelse

Jeg undret meg litt over hvorfor Tiara beach ikke har 5 stjerner. Maten er nydelig og variert, samt et enormt utvalg. Lekre, rene rom, hyggelig personale, flott bassengområde og kort vei til alt. Egen frisør, spa, negldesign, minimarked og gode alkoholfrie drinker!