En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

870 vurderinger
Utmerket
 
379
Veldig bra
 
290
Bra
 
116
Mindre bra
 
43
Dårlig
 
42

Fem siste vurderinger

07.08.2022

av Seaside672961

Familieferie

Flott ferie fra start til slutt. Fikk tildelt rom- enda vi kom midt på natta. Flotte og store rom- med gode senger. Ett stort bad- med romslig dusj. Stort bassengområde- og nok solsenger til alle. Endelig en ferie- uten at badehåndkle mafian okkupererte solsengengene klokka 6.00. Hotellet hadde perfekt beliggenhet- kort vei til strand og sentrum. Vi oppdaget at det var bedre å gå langs veien- enn snarveien til stranda. God og variert buffé mat. Vi ble også tilbydd mat når avreisen var på natta hjem. Vil virkelig anbefale dette hotellet til barnefamilier.

 
29.06.2021

av lenasalvesen12 Lillesand, Norge

Amazing service

Hotellet var helt nydelig. Store fine rom og rent og pent overalt. Veldig hyggelig resepsjon og samtlige på hotellet var veldig hyggelig og hjelpsom. Restauranten serverte så mye god mat og så mye å velge mellom også. Ekstra skryt til Boyan og Martin som jobbet på hotellet.

 
14.11.2019

av Anne E Oslo, Norge

For dyrt !

Vi har vært 5 ganger på Tiara Beach. Hotellet er utmerket og maten er god og vi hadde ei kjempeflink renholder. Men nå er det blitt alt for dyrt på Tiara. Med juniorsuite som vi pleier å ha. Kommer prisen opp i hele kr.36,970 for 3 uker med Apollo fra Evenes. Nå har vi bestilt på et annet hotel . all inkl. 4* til en pris på kr.11, 560 . Og da er flyreisen også i den prisen.

 
13.08.2019

av Marianne R

Fantastisk hotell

Med fantastisk beliggenhet. Rett på utsiden av hotellet er det butikker, restauranter og barer. Passe med folk i gatene. Gikk man inn i sentrum av sunny beach gikk man i kø i gatene. Verdt en tur inn, men glad jeg ikke hadde hotell der. Kort vei til strand, bare å gå ut bakveien og gå. Stien over hauen. Vi hadde juniorsuiter. Et fantastisk rom. Fineste vi har hatt. Hadde med to barn på 10 og 14 år og vi hadde kjempegod plass. Stor balkong. (Familierommene har alle knøttsmå balkonger.) Vi fikk plass til alle klærne våre i kommoder og skap, så koffertene fikk vi stuet vekk, det var deilig. Vi hadde rom ut mot baksiden mot skiene. Vi var fornøyd med det. På kvelden kunne vi sitte å se på livet i gata, bassenget hadde vi sett på hele dagen. Animation teamet gjorde det de kunne for å underholde oss, bare koselig med litt musikk når man ligger ved bassenget, de hadde pause fra 12-15. De underholdt også på kvelden. Syns man musikken var høy rundt bassenget er det rolig og alltid ledige solstoler på andre siden ved skiene. Maten var god! Reiser gjerne tilbake til Tiara Beach.

 
10.08.2019

av Monasofie Harstad, Norge

Fint

+ Leiligheten var romslig og veldig fin + maten var god + rent og pent på hotellområdet + personalet var hyggelig - balkongen var 1kvm og ubrukelig - lunsj og kvelds ble litt ensformig etter ei uke - drikke/snacks kunne ikke tas med til rommet - bassenget var stort og fint (pluss for eget område med barnebasseng/sklie) - show på scenen var altfor høgt (og begynte veldig sent om kvelden) forstyrrende!!!