Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 34 vurderinger
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
7,4 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
God og variert mat. Kort vei til stranden. Stort og fint hotellområde. God tilgang på solsenger.
-
Dårlig vasket glass og til dels bestikk/stentøy

Bekreftet gjest: 2024-07-16


9 av 10

+
Rent og pent, hyggelige renholdere
-
Vannet i bassenget

Bekreftet gjest: 2023-08-15


8 av 10

+
God og variert mat, fine bassengområder.
-
De i resepsjonen snakket dårlig engelsk, de var lite serviceinnstilte. De som serverte mat og drikke var sure.

Bekreftet gjest: 2023-08-15


8 av 10

+
Beliggenhet og utsikt
-
Dårlige senger. Ekstremt frekke turister som snek i køer og kjefter på hverandre

Bekreftet gjest: 2023-08-08


8 av 10

+
Det hadde flinke og hyggelige folk som sto på! Basseng området var ryddig og pent. All inclusive funket bra. Det var ikke fyll på hotellet selv om baren var åpen hele dagen. Det var nært stranda.
-
Renhold på kopper og fat som nevnt over. Og kaos i køkultur på buffetområdet. Kunne ha laget mer strømlinjeformet system for forsyning. Ellers kjempebra!

Bekreftet gjest: 2023-08-08


8 av 10

+
Veldig bra for de små, ryddig og koselig for de voksne. Jeg likte at det ble arrangert vannpolo og dart for de voksne.
-
Det kunne gjerne vert mer Bulgarsk mat i matsalen, det kunne gjerne vert litt mer øl og vin å velge mellom i baren. Det hadde ikke vert noe problem om man foreksempel måtte betale for premiumutvalg elller noe sånnt.

Bekreftet gjest: 2023-08-08


9 av 10

+
Mat og bassengfasilitetene og rent og ryddig. God service .
-
Jeg var veldig fornøyd med oppholdet på Tiara Beach.

Bekreftet gjest: 2023-08-01


8 av 10

+
Romme var veldig rent
-
Det var litt slitt i gangene å veldig ujevnt gulv både i gangen å romme

Bekreftet gjest: 2023-08-01


4 av 10

+
Nok solsenger. Kort veg til stranda. Rolig rundt hotellet.
-
Slitt hotell. Nabobygg er forlatt og nedlagt. Lite vennlig betjening. Meget høyt støynivå i matsalen. Måtte levere tilbake kopi av turistkart.

Bekreftet gjest: 2023-08-01


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

948 vurderinger
Utmerket
 
418
Veldig bra
 
305
Bra
 
131
Mindre bra
 
46
Dårlig
 
48

Fem siste vurderinger

30.06.2024

av TrineM60

Ok+

Ok mat, grei cocktailmeny, varierende kvalitet på vinen. Veldig fint for barna med flere vannsklier. Dessverre var enkelte av badevaktene mer opptatt av å se på telefonene sine, enn av å følge med på bassengområdet. Dette ble derfor en «falsk trygghet». Stort minus for alt for høy musikk fra morgen til kveld, noe som gav hodepine og ødela mye av oppholdet. Dette var det flere av gjestene (vi og andre som vi kom i kontakt med) som gav tilbakemelding om direkte til hotellet, men det ble ikke gjort noe med dette. Det var for eksempel umulig å hold en samtale ved bordet utendørs om kvelden. Lekerom for barna som var åpent noen timer om dagen. Uheldigvis var ikke åpningstidene helt til å stole på, da de plutselig bestemte seg for å stenge det midt i åpningstiden. Minidisco for barna om kvelden fra 2030-2130, men dette var i seneste laget for de minste barna. Uheldigvis endret de starttidspunktet fra 20 til 2030. Renholdet var veldig bra. Litt ivrige ryddehjelper i restauranten som ofte ryddet av bordet før vi faktisk var ferdige med maten. Alt i alt en god opplevelse, men det blir nok ikke flere turer hit grunnet for mye støy.

 
09.08.2023

av Sivetesiv Norge

Fint, rent og et artig sted.

Veldig fint hotell med godt renhold på rommene. Godt fungerende aircondition og et kaldt kjøleskap på rommet. Bassengene er store, men litt skitne på slutten av dagen. God service av ansatte som var gode i engelsk. All inklusive er veldig bra, godt utvalg både for store og små. Periodevis en del kø i matsalen. Dette er ikke personale på Tiara Beach sin feil, men mange av gjestene er både frekke, ufine og sniker/dytter seg frem i køene. Stranda nedenfor hotellet er nydelig, vi badet like mye der som på hotellet. Gjengen som laget show,.danset og hadde opplegg for barna på hotellet gjør en formidabel jobb. Musikk som spiller hele dagen, det liker vi...masse show og liv. Alt i alt en fin uke med gode opplevelser.

 
03.07.2023

av Ronny Ø

Suverent familiehotell

Dette er et hotell jeg gjerne reiser tilbake til. Hotellet ligger litt sør for sentrum, og det er stille og rolig utenfor, noe som betyr at når kveldsshowet er ferdig rundt kl 22, er det gode sovemuligheter. Fint for lommeboka til far som reiser med shoppingglade døtre, som gjerne ville hatt mer handlemuligheter utenfor døra. Rommene, og hotellet for øvrig, er rent og ryddig og wifi fungerer bra. Måltidene er veldig bra, med mye og variert mat. Om ikke barnebuffeten var enorm fant barna alltids noe godt på de andre fatene. I tillegg var det snacks og kaffe/kaker utenom måltidene, så her var det mulighet for konstant stramt bukskinn. Veldig stort pluss at man fikk all inc helt til avreise på kvelden, selv om man måtte ut av rommet kl 12. Det var ikke noe problem å få et rom til dusj/skifting, slik at man kunne bade og benytte hele avreisedagen som en fullverdig feriedag. Topp animasjonsteam sørget for at det var noe man kunne gjøre til en hver tid, om man ønsket det. Skal noe trekkes må det være noe begrenset kunnskap (kanskje språkbarrierer?) i resepsjonen. Jeg vil mene det er å forvente at de vet hvor det serveres kaffe og kaker (som var noe vi lurte på, og de ikke visste - men man hørte alltids noen norske stemmer man kunne spørre - og som visste). Noe inkonsekvente badevakter. Og man fant fort sine favoritter på barkartet, for her var det enkelte drinker som smakte himkok. Alt i alt en strålende ferie. Selv de korte regnbygene kom stort sett til lunsj eller middag.

 
26.06.2023

av MayaCaddiz

Varmt anbefales!

Har kanskje undervurdert Bulgaria tidligere. Tiara Beach var et hotell med meget godt renhold både på rommet (tusen takk Roza), i fellesarealer og ved bassengene. Sengene var supergode og ventilasjonen akkurat passe. Vi hadde rom ut mot bakgården, men vi slapp direkte sol på vinduene og fikk kattungegløtt i stedet for havgløtt. Maten var spennende og så godt variert at vi kunne vært der mye lengre. Og tenk at lokal Tropiconero mørk rom kunne smake bedre i Cuba Libre enn karibisk rom! Litt som å banne i kjerka, men den ble en favoritt. Vi måtte ut av rommet kl 12 den dagen vi reiste og ble hentet 21, men det var ikke noe problem da vi fikk låne et rom til dusj og skift etter bading og all inclusive gjaldt til vi dro. Altså, for en service! Veldig lite å trekke for annet enn litt dårlige kunnskaper hos enkelte i resepsjonen tidligere i uka og en badevakt som var inkonsekvent og tok min unge datter for noe alle gjorde, så hun skjønte ikke hvorfor hun ble tatt for det. Det ødela en hel dag av ferien hennes. Badevakten ved skliene var helt herlig og konsekvent og ga high five til barna. Animasjonsteamet var morsomme, hyggelige, inkluderende og meget flinke. Høydepunktene for de større barna var danseaften og game showet. Og game rom var gøy til tross for utslitte spill og manglende tilbehør. Også fikk vi også låne bordtennisrackets og ball i resepsjonen, så aldri et kjedelig øyeblikk.

 
07.08.2022

av Seaside672961

Familieferie

Flott ferie fra start til slutt. Fikk tildelt rom- enda vi kom midt på natta. Flotte og store rom- med gode senger. Ett stort bad- med romslig dusj. Stort bassengområde- og nok solsenger til alle. Endelig en ferie- uten at badehåndkle mafian okkupererte solsengengene klokka 6.00. Hotellet hadde perfekt beliggenhet- kort vei til strand og sentrum. Vi oppdaget at det var bedre å gå langs veien- enn snarveien til stranda. God og variert buffé mat. Vi ble også tilbydd mat når avreisen var på natta hjem. Vil virkelig anbefale dette hotellet til barnefamilier.