Pandanus Resort

Herlige Pandanus Resort er bygd i harmoni med den vakre naturen. Det store bassenget er som en oase der det ligger ved stranden og er skapt for avkobling og deilige bad. Det er flere restauranter å velge mellom – og legger du til All Inclusive, blir tilværelsen riktig så bekvem med lekker mat og drikke inkludert. Det er mulig å bli med på en fottur til Mui Ne, låne sykkel eller hvorfor ikke prøve et matlagingskurs?


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer. Familierom for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 7 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ved en hvit sandstrand i Mui Nes skjærgård ligger Pandanus Resort, et vakkert hotell som er omgitt av en stor palmehage. Alle bygningene er bygd i samspill med naturen og skaper et herlig tropisk paradis. I hagen ligger det to basseng hvorav ett med barneseksjon og jacuzzi, samt gratis solsenger og parasoller. Ved bassengområdet er det en poolbar der du kan bestille noe godt å drikke.

Hotellets restaurant Café Blue Lagoon er åpen døgnet rundt og tilbyr både vietnamesiske og vestlige retter. Her velger du selv om du vil sitte innendørs eller ute, med utsikt over den frodige hagen og sjøen. I nærheten av bassenget ligger restauranten Sun Terrace som ligger ut mot havet og stranden. Her serveres enklere retter og snacks, samt ost- og vinsmaking hver dag. På lørdager diskes det opp med BBQ-buffé og livemusikk (i høysesong). I hjertet av hotellområdet ligger restauranten Waterfall Lounge som serverer drinker og tapas.

Liker du å trene er det et gratis treningsstudio, tennis, sandvolleyball, badminton og bordtennis. Sykler til utlån om du vil utforske området på egen hånd. Hotellet arrangerer fotturer i Mui Ne hver morgen (2,5 kilometer fra hotellet), Tai Chi- og yogakurs og matlagingskurs. Perfekt underholdning der du samtidig lærer deg mer om Mui Ne og Vietnam! Sørg også for å unne deg et besøk i spaavdelingen der det tilbys massasje samt flere ulike behandlinger med naturprodukter (mot avgift).

Vil du utforske omgivelsene har Pandanus Resort gratis hotellbuss til sentrum i Mui Ne flere ganger om dagen (må bestilles en dag i forveien). Her finner du flere hyggelige restauranter, barer og surfing. Lokalbussen stopper rett utenfor hotellet og går flere ganger om dagen. Døgnåpen resepsjon.

Måltider

  • Frokostbuffé er inkludert.
  • All Inclusive, helpensjon eller halvpensjon mot tillegg.