En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

3859 vurderinger
Utmerket
 
2320
Veldig bra
 
1048
Bra
 
328
Mindre bra
 
93
Dårlig
 
70

Fem siste vurderinger

20.08.2023

av phuong l

Topp topp topp 👍👍👍👍

For en uforglemmelig opphold vi har hatt i ferien 😀. Vi ble tatt godt imot med topp service av super kundeorienterte medarbeider i hotellet, blant annet leder Quy, medarbeider Phuc, Van, Trang, Nhi, Lan, Hoa og flere. Vi kommer absolutt tilbake nes neste anledning 👍👍👍 Sterk anbefalt 👍👍👍

 
23.01.2017

av annebyeg Torre de la Horadada, Spania

Vår favoritt i HCMC

Hotellet har superbra beliggenhet til alt. Vi har bodd her to ganger og dette har blitt vår favoritt. Flott frokost og veldig hyggelig betjening. Vi feiret nyttårsaften på hotellet og maken til flott mat har vi nok aldri opplevd. Vi kommer gjerne hit igjen.

 
22.03.2015

av Lill-Karin Oslo, Norge

Greit hotel i sentrum

Hotellet ligger bra til i sentrum og nær markedet. Har bodd på dette hotellet flere ganger på Club floor med tilgang til Club loungen - Siden dette hotellet har mye trafikk rundt seg, er det et must å bo høyt oppe om man er plaget av trafikkstøy. Hotellet har et flott bassengområde som har sol langt utover ettermiddagen. Servicen på hotellet er bra og de ansatte er veldig smilende og behjelpelige . Rommene har en grei størrelse , men trekker ned poeng for baderom som burde vært refreshet . Gamle små badekar med forheng som ser slitt ut , er dessverre for meg en av grunnene for å booke neste opphold på et annet sted. Men har et håp om at de oppgraderer engang, da kommer jeg tilbake :)

 
25.11.2014

av shelleyr57 Adelaide, Australia

Fint hotell, bra beliggenhet

Vi bodde her i 2 netter i et dobbeltrom. Bra beliggenhet overfor en park og markedene rett ved. Bare én hake: Enkelte av betjeningen hadde ikke engelskkunnskapene jeg forventet. Men jeg vil applaudere kunnskapen og hjelpsomheten til den unge damen som framstår som lobbyens ambassadør. Hun var kjempebra.

 
03.06.2024

av 가현 주

베트남 여행 호텔추첨

아이둘과 같이왔고 매우 재미있었고 친절했음 대체적으로 다 친절했고 오전 오후 10층 라운지 식사 (쌀국수가 너무맛있음♡ 아이 둘이서 너무 잘먹음, 오후에는 신선한 굴과 샴페인 타임 강추 )너무 만족함 간간히 음료와 간단한 샌드위치를 이용할 수 있어 좋았어요 룸 컨디션도 좋았음 감사한분들 Annie, Venus, Karids ,Dat, Ann ^^ 수영장도좋고~ 무엇보다 한국인이 없어서 정말 해외온듯한 느낌 ^^ 그리고 호치민 중심이다보니 여기저기 접근하기 좋았음 ~