En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

3696 vurderinger
Utmerket
 
2161
Veldig bra
 
1046
Bra
 
328
Mindre bra
 
93
Dårlig
 
70

Fem siste vurderinger

20.08.2023

av phuong l

Topp topp topp 👍👍👍👍

For en uforglemmelig opphold vi har hatt i ferien 😀. Vi ble tatt godt imot med topp service av super kundeorienterte medarbeider i hotellet, blant annet leder Quy, medarbeider Phuc, Van, Trang, Nhi, Lan, Hoa og flere. Vi kommer absolutt tilbake nes neste anledning 👍👍👍 Sterk anbefalt 👍👍👍

 
23.01.2017

av annebyeg Torre de la Horadada, Spania

Vår favoritt i HCMC

Hotellet har superbra beliggenhet til alt. Vi har bodd her to ganger og dette har blitt vår favoritt. Flott frokost og veldig hyggelig betjening. Vi feiret nyttårsaften på hotellet og maken til flott mat har vi nok aldri opplevd. Vi kommer gjerne hit igjen.

 
22.03.2015

av Lill-Karin Oslo, Norge

Greit hotel i sentrum

Hotellet ligger bra til i sentrum og nær markedet. Har bodd på dette hotellet flere ganger på Club floor med tilgang til Club loungen - Siden dette hotellet har mye trafikk rundt seg, er det et must å bo høyt oppe om man er plaget av trafikkstøy. Hotellet har et flott bassengområde som har sol langt utover ettermiddagen. Servicen på hotellet er bra og de ansatte er veldig smilende og behjelpelige . Rommene har en grei størrelse , men trekker ned poeng for baderom som burde vært refreshet . Gamle små badekar med forheng som ser slitt ut , er dessverre for meg en av grunnene for å booke neste opphold på et annet sted. Men har et håp om at de oppgraderer engang, da kommer jeg tilbake :)

 
25.11.2014

av shelleyr57 Adelaide, Australia

Fint hotell, bra beliggenhet

Vi bodde her i 2 netter i et dobbeltrom. Bra beliggenhet overfor en park og markedene rett ved. Bare én hake: Enkelte av betjeningen hadde ikke engelskkunnskapene jeg forventet. Men jeg vil applaudere kunnskapen og hjelpsomheten til den unge damen som framstår som lobbyens ambassadør. Hun var kjempebra.

 
02.03.2024

av morlerz Roma, Italia

Amazing experience!

Well worth the money, it’s a beautiful quiet pool with lovely friendly staff. We felt really taken care of by Lan, Anh, Thanh and Huy. We had such a relaxing time on the massive sun beds and enjoyed some delicious food and cocktails. Will definitely come again!