New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotell som tilbyr alt som trengs for et behagelig opphold i Ho Chi Minh-byen. Her bor du i gangavstand til byens severdigheter, og når du kommer tilbake etter dagens oppdagelsesferder venter et utendørsbasseng, tennisbane, treningsrom, restauranter av høy klasse og deilig hydroterapi.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Clubrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flotte New World Saigon Hotel byr på komfort i livlige distrikt 1, i nærheten av det berømte markedet Ben Thanh. Vis á vis hotellet ligger den frodige parken 23 September Park og hovedsentrumet i Ho Chi Minh-byen ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.

På hotellet ligger den sofistikerte restauranten Parkview, som spesialiserer seg på fisk- og skalldyr og retter med ferske, lokale ingredienser. Vil du spise autentisk kantonesiske retter skal du besøke restauranten Dynasty. Whisper Bar & Lounge byr på kaffe, te og drinker til jazzmusikk, og i Whisper Pattiserie kan du kjøpe gode bakervarer og annet godt. I poolbaren Splash Poolbar kan du bestille snacks, juice og annen drikke.

Vil du bade i Saigon er New World Saigon Hotel perfekt, her er det nemlig et utendørsbasseng. Hotellet har et velutstyrt treningsrom og tennisbane og du kan også unne deg en deilig avkobling i form av hydroterapi med massasjedusjer, dampbad, jacuzzi og badstue inkludert. Skjønnhetsbehandlinger mot avgift.

Wifi er inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Avanti

Med en drømmebeliggenhet midt i Ho Chi Minh-byen inviterer Avanti på en opplevelsesrik ferie. Herfra har du kort vei til alle byens severdigheter som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområdet Pham Ngu Lao. Bli ett med pulsen i Ho Chi Minh og opplev den spesielle atmosfæren som du bare finner her.

Liberty Central Saigon Point

Liberty Central Saigon Point er et moderne hotell som ligger i byens sentrale deler, med nærhet til alle de spennende severdighetene byen frister med. De komfortable rommene og den fine takterrassen med basseng gjør hotellet til din helt egen oase etter en dag i Ho Chi Minh-byens vrimmel.

Le Meridien Saigon

Elegante Le Meridien Saigon ligger fint til i Saigon med panoramautsikt over Saigon River og distrikt 1. Hotellet passer for deg som liker oppdagelsesferder med kultur og shopping, for så å kunne vende tilbake til et hotell som har det du ønsker – treningsrom, spa og restaurant.