New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotell som tilbyr alt som trengs for et behagelig opphold i Saigon. Her bor du i gangavstand til byens severdigheter, og når du kommer tilbake etter dagens oppdagelsesferder venter et utendørsbasseng, tennisbane, treningsrom, restauranter av høy klasse og deilig hydroterapi.


Rom/leiligheter

Clubrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flotte New World Saigon Hotel byr på komfort i livlige distrikt 1, i nærheten av det berømte markedet Ben Thanh. Vis á vis hotellet ligger den frodige parken 23 September Park og hovedsentrumet i Saigon ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.

På hotellet ligger den sofistikerte restauranten Parkview, som spesialiserer seg på fisk- og skalldyr og retter med ferske, lokale ingredienser. Vil du spise autentisk kantonesiske retter skal du besøke restauranten Dynasty. Whisper Bar & Lounge byr på kaffe, te og drinker til jazzmusikk, og i Whisper Pattiserie kan du kjøpe gode bakervarer og annet godt. I poolbaren Splash Poolbar kan du bestille snacks, juice og annen drikke.

Vil du bade i Saigon er New World Saigon Hotel perfekt, her er det nemlig et utendørsbasseng. Hotellet har et velutstyrt treningsrom og tennisbane og du kan også unne deg en deilig avkobling i form av hydroterapi med massasjedusjer, dampbad, jacuzzi og badstue. Resepsjonen er åpen døgnet rundt.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.