En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

3187 vurderinger
Utmerket
 
2157
Veldig bra
 
838
Bra
 
149
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
17

Fem siste vurderinger

17.03.2024

av Christoffer Aak... T Trondheim, Norge

Fantastisk hotell med perfekt beliggenhet, anbefales!

Hotellet ligger meget sentralt til med nærhet til det meste. Pent og rent rom med god standard. Betjening som yter god service. En av de beste frokostene som jeg har fått i Asia med godt utvalg i internasjonale retter. Fantastisk takterrasse med basseng. Hotell som absolutt kan anbefales i Ho Chi Minh City.

 
22.01.2019

av KarinNorge Tromsø, Norge

Fantastisk hotell og opphold....❤️❤️❤️

Første gang her for oss i Ho Chi Min City og på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel. Fantastisk flott hotell og opphold. Betjeningen er bare helt supre... Nydelige senger. Rent og pent overalt.. Nydelig mat. Anbefales på det sterkeste.... Basseng med bar på taket. Nydelig utsikt. Helt i kjernen av der ting skjer.

 
21.01.2019

av Jens L Tromsø, Norge

Luksus boforhold

Ved ankomst for tre dager siden oppgraderte vi. Fikk dermed adgang til loungen i 16 etg med frokost, afternoon-tea og evening dinner og alt hva hjertet for øvrig behøver. Fantastisk hyggelig betjening. Flott stort rom med spektakulær utsikt fra 15 etg. Gleder oss til de neste 4 dagene skal tilbringe her.

 
16.08.2018

av Lena T. N

Fantastisk!

Vi har bodd her for tre år siden og var veldig fornøyde da, så vi ville prøve å bo her igjen. Og det var et fantastisk opphold. Personalet var vennlige og profesjonelle, hotellet var rent og fint. Beliggenheten var perfekt. Vi kommer definitivt til å bo her igjen!

 
15.03.2018

av Stetom01 Bryne, Norge

Kanon hotell!

Meget bra beliggenhet , god service og variert frokost med god mat!. Hyggelige ansatte . Anbefales👍. Gjennomgående god standard. Fint basseng, profesjonell spa avdeling og gode barer både i toppetasje og ved gatenivå...