En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

3139 vurderinger
Utmerket
 
2121
Veldig bra
 
832
Bra
 
146
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
17

Fem siste vurderinger

22.01.2019

av KarinNorge Tromsø, Norge

Fantastisk hotell og opphold....❤️❤️❤️

Første gang her for oss i Ho Chi Min City og på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel. Fantastisk flott hotell og opphold. Betjeningen er bare helt supre... Nydelige senger. Rent og pent overalt.. Nydelig mat. Anbefales på det sterkeste.... Basseng med bar på taket. Nydelig utsikt. Helt i kjernen av der ting skjer.

 
21.01.2019

av Jens L Tromsø, Norge

Luksus boforhold

Ved ankomst for tre dager siden oppgraderte vi. Fikk dermed adgang til loungen i 16 etg med frokost, afternoon-tea og evening dinner og alt hva hjertet for øvrig behøver. Fantastisk hyggelig betjening. Flott stort rom med spektakulær utsikt fra 15 etg. Gleder oss til de neste 4 dagene skal tilbringe her.

 
16.08.2018

av Lena T. N

Fantastisk!

Vi har bodd her for tre år siden og var veldig fornøyde da, så vi ville prøve å bo her igjen. Og det var et fantastisk opphold. Personalet var vennlige og profesjonelle, hotellet var rent og fint. Beliggenheten var perfekt. Vi kommer definitivt til å bo her igjen!

 
15.03.2018

av Stetom01 Bryne, Norge

Kanon hotell!

Meget bra beliggenhet , god service og variert frokost med god mat!. Hyggelige ansatte . Anbefales👍. Gjennomgående god standard. Fint basseng, profesjonell spa avdeling og gode barer både i toppetasje og ved gatenivå...

 
28.12.2017

av strheim Trondheim, Norge

Topp

Bodde her 2 netter i forbindelse med tur til Phan Thiet. Dette var et godt valg, fikk tilbud om oppgradering av rommer, og valgte å gå for dette. Fikk stort rom i 16.etage, rett ved loungen. Velutstyrt, egen sittegruppe, stort bad med badekar. Fri tilgang til loungen hvor vi spiste frokost, rolig og velsmakende start på dagen. Besøkte loungen om kvelden for en drink. Fantastisk service fra de som jobbet der, bare det var verdt oppgraderingen av rommet. Sentralt plassert. Eneste ulempen var byggevirksomheten utenfor, det bygges ny metro i Saigon, og det var litt forstyrrende. Fint, lite poolområde på taket. Meget bra hotell, kjøp oppgradert rom.