Liberty Central Saigon Point

Liberty Central Saigon Point

  • • Moderne og sentralt
  • • Basseng på taket!

Liberty Central Saigon Point er et moderne hotell som ligger i byens sentrale deler, med nærhet til alle de spennende severdighetene byen frister med. De komfortable rommene og den fine takterrassen med basseng gjør hotellet til din helt egen oase etter en dag i Ho Chi Minh-byens vrimmel.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom plus for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten i en nydelig hage med kort vei til stranden (Mui Ne). Størrelsen på rommet + bassen...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotel Liberty Central Saigon Point ligger i sentrum av byen, i gangavstand til mange av Ho Chi Minh-byens mest kjente severdigheter som markedet Ben Than og katedralen Notre Dame. Prikken over i'en er at hotellet har en takterrasse med et lite basseng, der du har en vakker panoramautsikt over byen.

Restaurant Central disker opp med buffé til frokost, lunsj og middag. I helgene erstattes lunsjbufféen av en omfattende à la carte-meny. På bakkeplan ligger The Bistro som er en moderne, stilig lounge der det serveres kaffe og en rekke drinker. Flere kvelder i uka er det levende musikk i The Bistro.

Hotellet har også en kino med fire saler hvor de viser filmer fra morgen til kveld, mot avgift. I 18. etasje ligger spaet og tilbyr en rekke behandlinger samt massasje, mot avgift. Ved siden av spaet ligger et treningsrom med utsikt over byen. Gratis badstue og dampbad. Gratis internetthjørne ved resepsjonen og gratis wifi i fellesområdene. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Avanti

Med en drømmebeliggenhet midt i Ho Chi Minh-byen inviterer Avanti på en opplevelsesrik ferie. Herfra har du kort vei til alle byens severdigheter som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområdet Pham Ngu Lao. Bli ett med pulsen i Ho Chi Minh og opplev den spesielle atmosfæren som du bare finner her.

Le Meridien Saigon

Elegante Le Meridien Saigon ligger fint til i Saigon med panoramautsikt over Saigon River og distrikt 1. Hotellet passer for deg som liker oppdagelsesferder med kultur og shopping, for så å kunne vende tilbake til et hotell som har det du ønsker – treningsrom, spa og restaurant.