Liberty Central Saigon Point

Liberty Central Saigon Point er et moderne hotell som ligger i byens sentrale deler, med nærhet til alle de spennende severdighetene byen frister med. De komfortable rommene og den fine takterrassen med basseng gjør hotellet til din helt egen oase etter en dag i Ho Chi Minh-byens vrimmel.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom plus for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotel Liberty Central Saigon Point ligger i sentrum av byen, i gangavstand til mange av Ho Chi Minh-byens mest kjente severdigheter som markedet Ben Than og katedralen Notre Dame. Prikken over i'en er at hotellet har en takterrasse med et lite basseng, der du har en vakker panoramautsikt over byen.

Restaurant Central disker opp med buffé til frokost og så serveres lunsjen og middagen både fra buffé samt retter fra en meny. I helgene erstattes lunsj bufféen av en omfattende à la carte-meny. På bakkeplan ligger The Bistro som er en moderne, stilig lounge der det serveres kaffe, drinker samt mat, åpen fra sen formiddag til kveld. Flere kvelder i uka er det levende musikk i The Bistro. À la carte-restauranten Libra Dining tilbyr internasjonale retter men også det beste fra det vietnamesiske kjøkkenet. Takterrassen i 19ende etasje tilbyr en fantastisk utsikt over Ho Chi Minh-byen og her kan du ta en drink og noe lett å spise.

Hotellet har også en kino med fire saler hvor de viser filmer fra morgen til kveld, mot avgift. I 18. etasje ligger spaet og tilbyr en rekke behandlinger samt massasje, mot avgift. Ved siden av spaet ligger et treningsrom med utsikt over byen. Badstue og dampbadstue inkludert.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé. Serveres kl. 6.00-10.00.

Alle hotell – Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Avanti

Med en drømmebeliggenhet midt i Ho Chi Minh-byen inviterer Avanti på en opplevelsesrik ferie. Herfra har du kort vei til alle byens severdigheter som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområdet Pham Ngu Lao. Bli ett med pulsen i Ho Chi Minh og opplev den spesielle atmosfæren som du bare finner her.

Le Meridien Saigon

Elegante Le Meridien Saigon ligger fint til i Saigon med panoramautsikt over Saigon River og distrikt 1. Hotellet passer for deg som liker oppdagelsesferder med kultur og shopping, for så å kunne vende tilbake til et hotell som har det du ønsker – treningsrom, spa og restaurant.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotell som tilbyr alt som trengs for et behagelig opphold i Ho Chi Minh-byen. Her bor du i gangavstand til byens severdigheter, og når du kommer tilbake etter dagens oppdagelsesferder venter et utendørsbasseng, tennisbane, treningsrom, restauranter av høy klasse og deilig hydroterapi.