Le Meridien Saigon

Elegante Le Meridien Saigon ligger fint til i Saigon med panoramautsikt over Saigon River og distrikt 1. Hotellet passer for deg som liker oppdagelsesferder med kultur og shopping, for så å kunne vende tilbake til et hotell som har det du ønsker – treningsrom, spa og restaurant.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Deluxerom plus for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Meridien Saigon ligger i distrikt 1, ved Saigon River og herfra er det panoramautsikt over livlige Saigon. Hotellet, og distrikt 1, passer for deg som liker museer, shopping og historie med cirka 700 meter til nærmeste shoppingsenter og 5 kilometer til sentrum.

På hotellet ligger restauranten Bamboo Chic som serverer asiatiske retter og cocktails, og restauranten Last Recipe der det serveres både internasjonale og lokale retter. I restauranten Art Cacao kan du kjøpe enkle retter og bakverk.

Treningsrommet er åpent døgnet rundt alle dager i uka og har moderne maskiner fra Life Fitness. Vil du slappe av litt ekstra er det er det en spaavdeling på hotellet som byr på en rekke behandlinger og massasjer.

I nærheten av hotellet ligger shoppinggaten Bui Vien Street, men du kan også ta turen til Ben Thanh Market som er en av Saigons mest populære markeder. Fra hotellet er det gangavstand til severdigheter som Saigon Opera House og Notre Dame Cathedral.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Avanti

Med en drømmebeliggenhet midt i Ho Chi Minh-byen inviterer Avanti på en opplevelsesrik ferie. Herfra har du kort vei til alle byens severdigheter som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområdet Pham Ngu Lao. Bli ett med pulsen i Ho Chi Minh og opplev den spesielle atmosfæren som du bare finner her.

Liberty Central Saigon Point

Liberty Central Saigon Point er et moderne hotell som ligger i byens sentrale deler, med nærhet til alle de spennende severdighetene byen frister med. De komfortable rommene og den fine takterrassen med basseng gjør hotellet til din helt egen oase etter en dag i Ho Chi Minh-byens vrimmel.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotell som tilbyr alt som trengs for et behagelig opphold i Ho Chi Minh-byen. Her bor du i gangavstand til byens severdigheter, og når du kommer tilbake etter dagens oppdagelsesferder venter et utendørsbasseng, tennisbane, treningsrom, restauranter av høy klasse og deilig hydroterapi.