Le Meridien Saigon

Elegante Le Meridien Saigon ligger fint til i Saigon med panoramautsikt over Saigon River og distrikt 1. Hotellet passer for deg som liker oppdagelsesferder med kultur og shopping, for så å kunne vende tilbake til et hotell som har det du ønsker – treningsrom, spa og restaurant.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Deluxerom plus for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Meridien Saigon ligger i distrikt 1, ved Saigon River og herfra er det panoramautsikt over livlige Saigon. Hotellet, og distrikt 1, passer for deg som liker museer, shopping og historie med ca. 700 meter til nærmeste shoppingsenter og 5 kilometer til sentrum.

På hotellet ligger restauranten Bamboo Chic som serverer asiatiske retter og cocktails, og restauranten Last Recipe der det serveres både internasjonale og lokale retter. I restauranten Art Cacao kan du kjøpe enkle retter og bakverk.

Treningsrommet er åpent døgnet rundt alle dager i uka og har moderne maskiner fra Life Fitness. Vil du slappe av litt ekstra er det er det en spaavdeling på hotellet som byr på en rekke behandlinger og massasjer (reservasjon kreves).

I nærheten av hotellet ligger shoppinggaten Bui Vien Street, men du kan også ta turen til Ben Thanh Market som er en av Saigons mest populære markeder. Fra hotellet er det gangavstand til severdigheter som Saigon Opera House og Notre Dame Cathedral.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.