Avanti

Med en drømmebeliggenhet midt i Ho Chi Minh-byen inviterer Avanti på en opplevelsesrik ferie. Herfra har du kort vei til alle byens severdigheter som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområdet Pham Ngu Lao. Bli ett med pulsen i Ho Chi Minh og opplev den spesielle atmosfæren som du bare finner her.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,5 av 10
Basert på 14 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avanti bor perfekt til i Ho Chi Minh-byen, med kort vei til byens alle severdigheter som Ben Than Market, operahuset og katedralen Notre Dame.

Hotellets restaurant V Restaurant & Lounge serverer både vietnamesiske og internasjonale retter, og kaféen The V Café byr på en fantastisk utsikt over Ben Than Market - spesielt nattmarkedet!

Wifi inkludert på hele hotellet. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Ho Chi Minh-byen (Saigon)

Liberty Central Saigon Point

Liberty Central Saigon Point er et moderne hotell som ligger i byens sentrale deler, med nærhet til alle de spennende severdighetene byen frister med. De komfortable rommene og den fine takterrassen med basseng gjør hotellet til din helt egen oase etter en dag i Ho Chi Minh-byens vrimmel.

Le Meridien Saigon

Elegante Le Meridien Saigon ligger fint til i Saigon med panoramautsikt over Saigon River og distrikt 1. Hotellet passer for deg som liker oppdagelsesferder med kultur og shopping, for så å kunne vende tilbake til et hotell som har det du ønsker – treningsrom, spa og restaurant.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotell som tilbyr alt som trengs for et behagelig opphold i Ho Chi Minh-byen. Her bor du i gangavstand til byens severdigheter, og når du kommer tilbake etter dagens oppdagelsesferder venter et utendørsbasseng, tennisbane, treningsrom, restauranter av høy klasse og deilig hydroterapi.