Fakta – Boston

Lokal tid:

Norsk tid -6 timer

Språk:

Engelsk

Valuta:

USD=amerikanske dollar

Pass og visum:

Visum (eller ESTA) er påkrevet. Les mer om innreisedokumenter til USA her.

Elektrisitet:

110 v. Adapter er nødvendig

Mat og drikke:

Som en kystby har Boston mye å tilby av herlig sjømat og noen av de mest populære rettene inneholder hummer og skalldyr. Muligheten er også god for å drikke godt øl på en av de mange irsk-inspirerte pubene.

Transport t/r hotell:

Flyplassen Logan International Airport ligger kun 15 minutter fra bykjernen og det er enkelt å ta seg inn med t-banen og silver line bussen (begge deler gratis fra flyplassen). Det finnes også shuttle-busser og rikelig med taximuligheter.

Strender:

Det finnes flere strender i utkanten av Boston, og de fleste er under en time unna. Strendene er lette å nå med T-banen. Vi anbefaler det flotte Cape Cod-området, som ligger ca. 90 min. unna Boston med tog eller båt.

Uteliv:

Boston har et stort utvalg av barer, nattklubber og restauranter.

Offentlig kommunikasjon:

Selv om det er en flott by å spasere i, har Boston også flere ulike transportalternativer i form av T-bane, buss, taxi og bysykkel.

Aktiviteter:

For den sportsinteresserte eller om du bare ønsker å oppleve stemningen er det verdt å ta en tur til Baseball Stadioen Fenway Park for å se på byens stolthet Red Sox baseballag. Boston har også Boston har også andre kjente sportslag det er mulig å få med seg, Boston Celtics basketball, New England Patriots basketball og Boston Bruins ishockeylag.