Reiser til Chicago – storbyen som har alt

Chicago

 • • Ligger vakkert til ved Lake Michigan
 • • Kjent for sin jazz og blues
 • • Alt fra shopping-malls til småbutikker

Reis til Chicago og opplev USAs tredje største by som ligger vakkert til ved den sørlige delen av Lake Michigan i delstaten Illinois. Storbyen er et perfekt reisemål for en langweekend. Her er det utmerkede muligheter for shopping, et stort utvalg av restauranter og barer. Chicago er kjent for sin jazz og blues og det er aldri vanskelig å finne en klubb med liveband. Bestill din reise til Chicago med Apollo.Fakta om Chicago

Lokal tid

Norsk tid -7 timer

Valuta

USD = amerikanske dollar

Mat og drikke

Her finner du all verdens mat fra alle hjørner på kloden. Chicago er kjent for sin "deep dish pizza". Steakhouses finner du overalt og der bør du absolutt spise biff.

Transport t/r hotell

Alle internasjonale fly lander på Chicago O'Hare flyplass. Fra flyplassen inn til sentrum kan du reise med tog eller buss. "Blue Line Trains" er det enkleste og rimeligste alternativet. Disse togene går fra terminal 2. Billetter kjøpes i automater utenfor perrongene med kort eller kontanter.

Strender

Oak Street Beach ligger midt i byen. Evanstone Beach er en strand nord for sentrum med en herlig utsikt over byens skyline. Loyola Leone Beach er den lengste stranden i Chicago, og her det aktiviteter som basket og baseball.

Mer fakta

Været

jan 1°c
feb 1°c
mar 8°c
apr 14°c
mai 20°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 27°c
sep 24°c
okt 17°c
nov 10°c
des 4°c

Fly smidig til Chicago

Med dagens flytilbud, reiser du smidig og raskt til USA. Både SAS og Norwegian tilbyr mange ukentlige avganger til USA fra Norge – og en hel rekke av flyvningene går til og med direkte.

En hakemarkering som fremhever gode flyforbindelser mellom Oslo og Chicao1 stopp mellom Oslo og Chicago (SAS og flere).

Reiseguide Chicago

 • Spennende arkitektur
 • Jazz og blues
 • Flotte museer for en hver smak
 • Shopping (f eks. på Magnificent Mile)
 • Levende og vital by
 • Skyskrapere og sandstrender
 • Fantastiske restauranter
 • Mafia-tur med buss i byens blodige fortid
 • Millennium Park
 • Båttur forbi Chicagos arkitektur
 • Art Institute of Chicago
 • Se hele fire stater fra toppen av Willis Tower: Indiana, Michigan, Wisconsin og naturligvis Illinois.

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her

Alle reisemål USA

New York

New York har mye av det meste - her finnes berømte museer, kjente parker og bygninger, shopping i verdensklasse og restauranter med mat fra alle verdens kjøkken. Det er ikke rart at byen har blitt kjent som både "verdens hovedstad", "the big apple" og "byen som aldri sover". Reis til New York for en langhelg eller en uke, og opplev hvorfor selv!

Washington, D.C.

USAs hovedstad og politiske hovedsete har mengder av historiske statuer, monumenter og museer. Byggestilen er preget av flotte bulevarder med grøntområder og er slett ingen typisk skyskraper-by. Washington, D.C. er en internasjonal by som rommer mer enn 175 ambassader og kulturelle sentre. Matkulturen er derfor svært bred og spennende. Omtrent halvparten av befolkningen arbeider innenfor det offentlige, etterfulgt av servicenæringen.

Boston

Opplev Boston, en historisk kystby og hovedstaden i delstaten Massachusetts. Boston er en flott by å spasere i, og har en pen blanding av moderne og historiske bygg og et rikt kulturliv. Berømt for sin gode sjømat og med gode muligheter for både sport og shopping, har denne byen noe å tilby de aller fleste.

California

En reise til California er et “must” for de som virkelig vil oppleve USA. Delstaten byr på en utrolig variasjon i natur med den lange kystlinjen, høye fjell, vinmarker og nasjonalparker. Storbyene Los Angeles og San Francisco er noen av USAs mest besøkte, og det er også hit mange begir seg for å prøve lykken innen TV- og filmbransjen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame – alle finnes i California og det er stor sjanse for å se en kjendis eller flere.

Florida

En reise til Florida byr på et herlig klima og kritthvite strender som kantes av vaiende palmer. Florida byr også på et enormt utvalg av aktiviteter og fornøyelsesparker. Velger du storbyen Miami, får du shopping, strand og et uteliv med noe for absolutt enhver smak. I Orlando er der et utall spennende tema- og fornøyelsesparker for hele familien som for eksempel Disney World, Universal Orlando og Sea World. Fort Lauderdale kan skryte av herlig strandliv, gode hoteller og et fantastisk utvalg for den shoppingglade, og i Key West lever du et laidback liv blant frisinnede og liberale i en sjarmerende atmosfære. Med Apollo setter du sammen ferien til Florida helt slik du vil ha den. Du er borte så lenge du vil , og reiser når du vil. Vi anbefaler leiebil under hele oppholdet i Florida.