Reiser til Boston – en historisk og moderne storby

Boston

 • • Rikt kulturliv
 • • Perfekt for en storbyferie
 • • En sentral by i USAs historie

Opplev Boston, en historisk kystby og hovedstaden i delstaten Massachusetts. Boston er en flott by å spasere i, og har en pen blanding av moderne og historiske bygg og et rikt kulturliv. Berømt for sin gode sjømat og med gode muligheter for både sport og shopping, har denne byen noe å tilby de aller fleste.Fakta om Boston

Lokal tid

Norsk tid -6 timer

Valuta

USD=amerikanske dollar

Mat og drikke

Som en kystby har Boston mye å tilby av herlig sjømat og noen av de mest populære rettene inneholder hummer og skalldyr. Muligheten er også god for å drikke godt øl på en av de mange irsk-inspirerte pubene.

Transport t/r hotell

Flyplassen Logan International Airport ligger kun 15 minutter fra bykjernen og det er enkelt å ta seg inn med t-banen og silver line bussen (begge deler gratis fra flyplassen). Det finnes også shuttle-busser og rikelig med taximuligheter.

Strender

Det finnes flere strender i utkanten av Boston, og de fleste er under en time unna. Strendene er lette å nå med T-banen. Vi anbefaler det flotte Cape Cod-området, som ligger ca. 90 min. unna Boston med tog eller båt.

Mer fakta

Været

jan 3°c
feb 3°c
mar 8°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 29°c
aug 27°c
sep 24°c
okt 17°c
nov 12°c
des 6°c

Hvorfor reise til Boston?

 • Historiske bygninger
 • Flotte museer
 • Shopping (luksus, budsjett, antikviteter)
 • Harvard University
 • Fin by å spasere i
 • Sjømat
 • Strender
 • Kunst og kultur
 • Freedom Trail
 • Boston Tea Party Ships and Museum
 • Boston Common Park

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her

Alle reisemål USA

New York

New York har mye av det meste - her finnes berømte museer, kjente parker og bygninger, shopping i verdensklasse og restauranter med mat fra alle verdens kjøkken. Det er ikke rart at byen har blitt kjent som både "verdens hovedstad", "the big apple" og "byen som aldri sover". Reis til New York for en langhelg eller en uke, og opplev hvorfor selv!

Washington, D.C.

USAs hovedstad og politiske hovedsete har mengder av historiske statuer, monumenter og museer. Byggestilen er preget av flotte bulevarder med grøntområder og er slett ingen typisk skyskraper-by. Washington, D.C. er en internasjonal by som rommer mer enn 175 ambassader og kulturelle sentre. Matkulturen er derfor svært bred og spennende. Omtrent halvparten av befolkningen arbeider innenfor det offentlige, etterfulgt av servicenæringen.

Chicago

Reis til Chicago og opplev USAs tredje største by som ligger vakkert til ved den sørlige delen av Lake Michigan i delstaten Illinois. Storbyen er et perfekt reisemål for en langweekend. Her er det utmerkede muligheter for shopping, et stort utvalg av restauranter og barer. Chicago er kjent for sin jazz og blues og det er aldri vanskelig å finne en klubb med liveband. Bestill din reise til Chicago med Apollo.

California

En reise til California er et “must” for de som virkelig vil oppleve USA. Delstaten byr på en utrolig variasjon i natur med den lange kystlinjen, høye fjell, vinmarker og nasjonalparker. Storbyene Los Angeles og San Francisco er noen av USAs mest besøkte, og det er også hit mange begir seg for å prøve lykken innen TV- og filmbransjen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame – alle finnes i California og det er stor sjanse for å se en kjendis eller flere.

Florida

En reise til Florida byr på et herlig klima og kritthvite strender som kantes av vaiende palmer. Florida byr også på et enormt utvalg av aktiviteter og fornøyelsesparker. Velger du storbyen Miami, får du shopping, strand og et uteliv med noe for absolutt enhver smak. I Orlando er der et utall spennende tema- og fornøyelsesparker for hele familien som for eksempel Disney World, Universal Orlando og Sea World. Fort Lauderdale kan skryte av herlig strandliv, gode hoteller og et fantastisk utvalg for den shoppingglade, og i Key West lever du et laidback liv blant frisinnede og liberale i en sjarmerende atmosfære. Med Apollo setter du sammen ferien til Florida helt slik du vil ha den. Du er borte så lenge du vil , og reiser når du vil. Vi anbefaler leiebil under hele oppholdet i Florida.