Sunflower

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten. Skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,2 av 10
Basert på 40 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunflower ligger ved den vestre stranda i Side. Basseng, barnebasseng samt solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda. Hyggelig strandrestaurant.

Wifi inkludert i restauranten. Deponeringsbokser i resepsjonen mot avgift i resepsjonen. Vannsport mot avgift. Musikk og nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter og rom. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Dobbeltrommene:
Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Leilighetene:
Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon (frokost og middag).

Verdt å vite

Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.

Alle hotell – Side

Nar Apart

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.

Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.

Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive-hotellet Sentido Trendy Verbena Beach i Side ligger rett ovenfor stranda, hotellet har en egen del. Her venter en komfortabel ferie med flere basseng, hvorav ett med vannsklier. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og for familien er det det aktiviteter, sporter og underholdning hele dagen.