En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

41% anbefaler hotellet

64 vurderinger
Utmerket
 
24
Veldig bra
 
20
Bra
 
10
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

28.08.2018

av wenche W

Flott hotell

Veldig bra hotell.God atmosfære. Nydelig mat.Dyktige kelnere som har kunden i fokus.Hjelpsom og gjør alt for at du skal være fornøyd.Nært stranda, butikker og Side sentrum.Anbefales på det varmeste. Kommer garantert tilbake

 
13.07.2016

av Charlotte M Antalya, Tyrkia

Bodde på hotellet

Fine leiligheter, perfekt beliggenhet på stranda bare 10 min gange til sentrum. Rente og pene rom og kjempe hyggelig personale. Kjempe god mat i restaurant. Fredager er det tyrkisk aften med show som er veldig populært. Virkelig å anbefale 😄

 
25.06.2015

av tyrkia17 Treungen, Norge

Hyggelig hotel

Nettopp kommet hjem etter 2 uker på Sunflower. Vi hadde 2 roms leilighet med fin utsikt og deilig balkon med morgensol. Sengene var gode, og der var det vi trengte av utstyr. Liten flatskjerm var det også, en eller to skandinaviske kanaler hadde gjort seg. Kjøleskapet kunne trengt en utskifting men det fungerte helt ok. Stranden var fin med nye solsenger og hyggelig personale med god service. Hotellet fremstår som rent og pent overalt, rommene ble vasket hver dag. Ser noen har nevnt høy musikk i restauranten og bråkete musikk fra nabohotell. Det var ikke høy musikk i restauranten og fra nabohotellet var det et par ganger som det var litt generende. Frokost prøvde vi ikke, men vi spiste middag der flere ganger, maten er veldig god og servicen også. Vi er veldig fornøyde med oppholdet og kommer helt sikkert tilbake.

 
10.10.2013

av Inspiration405172

Hotellet av alle hoteller!!

Flott service og morsomme ansatte, som gir alt for at gjestene skal få en ferie de sent glemmer!! Selv om vi ikke har fått plass på hotellet hvert år, har vi som "gjester" i restauranten blitt tatt i mot med "åpne armer"!! Vet dessverre, med denne anmeldelsen, at det blir enda verre for oss å få "husrom" ved Sun Flower, men jeg ønsker virkelig at andre skal få oppleve atmosfæren ved dette hotellet!! Maten er i tillegg nydelig!!

 
21.05.2024

av ELBMJ Leeuwarden, Nederland

Weer een super week bij Aydin en Murat

Hiet kan je lekker op het strand liggen op gratis bedjes. Het enige wat je hoeft te doen is drinken en of eten bestellen bij Murat die de hele dag zorgt dat iedereen alles supersnel bij zijn stoel krijgt! Super service. En in het restaurant zorgt Aydin voor de prima service, lekker eten en altijd voor een gezellig praatje. We komen al jaren bij deze mannen en blijven dat zeker doen. Bedankt Aydin en Murat en tot de volgende keer!