En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

972 vurderinger
Utmerket
 
392
Veldig bra
 
341
Bra
 
125
Mindre bra
 
65
Dårlig
 
49

Fem siste vurderinger

14.02.2016

av anns537 Orkanger, Norge

Ok

Dårlig engelskunnskaper til betjeningen skapet mye rot. Alle jobbet hardt, men når man kvier seg for å kommunisere med gjestene sine blir det misnøye. Rommene var grei, og frokosten bra. Uteområdet var bra og jeg mener dem lett kunne fått en 4 stjerne om dem har lært sine folk engelsk slik at vi enklere kunne kommunisere. Mye rot med betaling.

 
28.12.2015

av Bente S Oslo, Norge

Bra hotell sentralt i Kata

Datteren min og jeg bodde her 2 uker i desember. Vi hadde booket gjennom Ving og der hadde hotellet 3 stjerner...Jeg opplevde at det var verdt mer. Hyggelig betjening og bra service. Rommene blir rengjort hver dag og det er deilig. Vi var heldige og fikk rom i den " rolige" delen. Her blir det ikke spilt musikk ved bassenget. Bassengene er fine, vi lå bare ved poolen 1 dag. Jeg er godt fornøyd med dette hotellet.

 
11.03.2015

av Compass803390

Helt greit hotell å bo på, har bodd her flere ganger.

Fine rom. Mangler hyller i garderobeskapet til å legge klær på, men har nå fått overmadrass til sengene så de er mjuke.Rommet blir vasket hver dag. God frokost. En liten spasertur til stranda på ca 10-15 minutt.

 
08.01.2015

av lindor2015 Ørnes

Lindor og Lena Jul og Nyttår 2014

Vi har feiret jul i Thailand for to år siden. Med positive og fantastiske opplevelser skulle vi prøve dette i år også , men denne gangen på et annet hotell og en ny plass. Vi hadde bestilt rom med direkte utgang til bassenget. Rommet ble i den gamle delen av hotellet, desverre. Ble godt mottatt etter en lang reise, men det nytter ikke bare og smile å være hyggelig. Dårlige engelskkunskaper fra damene i resepsjonen, men de gjorde så godt de kunne. Rommet vi fikk var ikke i orden, det lekket vann fra kjøleanlegget og det gikk ikke ann å regulere. Etter flere forsøk på å reparere dette uten å lykkes fikk vi et nytt rom. Kjøleanlegget var noe bedre der, men virket ikke om natten. Det nye rommet hadde bassengbaren som nermeste nabo. På kveldstid ganske sent hadde våre naboer fra øst det veldig moro med å bade rett utfor vår balkong, enda bassenget skulle være stengt på denne tiden. Det fantes ingen kontroll fra hotellets side for å ivareta lover og regler som hotellet selv hadde satt. Vi betalte ganske mye ekstra for å få balkong med direkte utgang til bassenget. Supert på dagtid, men ikke på kveldene og natten. Dette er ikke å anbefale. Frokosten på hotellet var ok dog noe ensformig. Hyggelig personale på restauranten. Arrangemanget på Jul og nyttårsaften var en stor nedtur. Ble man stående for lenge i kø var det fritt for mat. På Julaften ble det rotet med bordbestillingen, vi som hadde bestilt bord ute ble plassert inne i en krok i restauranten. Greier hotellet å få skikk på en del elementære ting så er dette et hotell med store potensialer til å være et bra sted å feire juleferien. Flotte bassebganlegg.

 
30.03.2014

av EllenMe69 Sandefjord, Norge

Rolig fint hotell

Veldig koselig hotell. Stille og rolig med trimrom, barnepass og mange basseng. Vi bodde i den gamle delen av hotellet og det var fine, store og rene rom. Frokosten var god og vi spiste noen ganger lunch der og den var veldig god og rimelig. Engelsk kunnskapene til de som jobbet der var ganske dårlig som ellers i Phuket (men det gikk greit) ;-) Personalet er veldig blide, imøtekommende og hjelpsomme. Et sted vi absolutt kan anbefale !!!