Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort ligger fint til nært stranda i utkanten av Kata Beach. Her kan du veksle mellom late dager ved bassenget og utflukter til de nærliggende strendene og øyene. Eller hvorfor ikke ta en taxi til Phuket by for shopping- og restaurantbesøk.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kata Sea Breeze Resort ligger i en åsside omgitt av fjell og er fordelt på flere mindre bygninger (med ulike bygnings- og renoveringsår). Midt på hotellområdet ligger et fint bassengområde med barnebasseng. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar.

Hotellet har en bufférestaurant med thailandsk og internasjonal mat og en à la carte-restaurant. Pent antrekk kreves i begge restaurantene, det betyr langbukse for menn. Det er også en bar på hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene, kan bli treg når mange benytter den. Treningsrom. Hotellet samarbeider med et spa som ligger like i nærheten.

Til Phuket by tar det cirka 40 minutter med taxi. Bussholdeplass for lokalbussen ligger like utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kata Beach

Orchidacea Resort

På Orchidacea Resort tar personalet godt vare på deg og sørger for at du får en rolig og deilig ferie, mens du nyter bassengbad , en tur i treningsrommet eller en tur på stranda i Kata.