Rom/leiligheter

Clubrom

Meget pene rom med plass til fire, dersom fjerde person er et barn som deler ordinær seng. Det blir trangt i rommet når det er fire personer i rommet. TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker og tre flasker vann hver dag er inkludert. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Strykejern. Badekåper og tøfler. Dusj, separat badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Bor du i Clubrom får du tilgang til Club Lounge. Der serveres det hver dag mellom kl. 17.00 og 19.00 snacks, øl, vin og cocktails. Ved ankomst sjekker du inn ved en egen disk.

Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom

Store deluxerom med plass til fire, dersom fjerde person er et barn som deler ordinærseng. Det blir trangt i rommet når det er fire personer. TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker og tre flasker vann hver dag er inkludert. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Strykejern. Badekåper og tøfler. Dusj, separat badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Suite

Fine og romslig suiter med ett soverom og oppholdsrom. TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker samt tre flasker med vann hver dag er inkludert. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Strykejern. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Jacuzzi. Balkong eller terrasse som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Egen innsjekking og tilgang til lounge med servering av forfriskninger og Afternoon tea. Gratis vask av inntil tre plagg.

Romstørrelse: Ca. 80 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn