Clubrom

Hyggelige clubrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person er mulig om denne er et barn som deler ordinær seng. TV. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Tre flasker vann hver dag er inkludert. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Dusj, separat badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Ved ankomst sjekker du inn ved en egen disk.
  • Strandhåndklær.
  • Velg favorittpute fra hotellets putemeny.
  • Hver dag mellom kl. 17.00 og 19.00 er det snacks, øl, vin og cocktails i hotellets Club Lounge.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom

Lyse deluxerom med balkong eller terrasse. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Fjrde person mulig om denne er et barn som deler ordinær seng. TV. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Tre flasker vann hver dag er inkludert. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Dusj, separat badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-3/1-4, hvorav 1 barn

Suite

Fine og romslig suiter med balkong eller terrasse som vender mot havet. Et soverom og en stue. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig om denne er barn som deler ordinær seng. TV. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Tre flasker med vann hver dag er inkludert. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj og wc, hårføner. Jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Egen innsjekking.
  • Tilgang til hotellets Club Lounge med servering av snacks samt øl, vin og cocktails hver dag mellom kl. 17.00 og 19.00.
  • Strandhåndklær.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 1 barn