En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

3065 vurderinger
Utmerket
 
2258
Veldig bra
 
557
Bra
 
156
Mindre bra
 
47
Dårlig
 
48

Fem siste vurderinger

28.02.2024

av torunnh444 Ski, Norge

Perfekt!

Nydelig resort. Fantastisk på alle måter: Pickup på flyplassen, innsjekk på hotellet, den fantastiske servicen 24/7 fra de ansatte i Club Lounge, de lekre rommene, det frodige hotellområdet, maten, bassengene, barene. Vi fant ingen feil. Gleder oss til å komme tilbake neste år!

 
18.01.2024

av Skowenche Narvik kommune, Norge

Tropisk atmosfære

Dusit Thani viste seg å være så utrolig mye finere enn vi hadde forventet. Til tross for størrelsen på anlegget så føles det aldri som turistifisert.. En vidunderlig rolig sjelelig atmosfære med mennesker som virkelig får deg til å føle deg spesiel og velkommen. Vi storkosa oss og anbefaler det virkelig. Vi vil tilbake!

 
05.11.2023

av heidig960 Gjøvik, Norge

Et fantastisk resort med rolig atmosfære og veldig god standard!

Et fantastisk resort i en oase av en hage- med rolig atmosfære og herlig beliggenhet rett ved stranda. Rommene er rene, store og freshe! De ansatte er vennlige og hjelpsomme! God frokost med stort utvalg. Restauranten Limoncello har utrolig god italiensk mat, koselig atmosfære og dyktige ansatte! Både frokost og restaurant hadde glutenfrie alternativer! Tusen takk for oss! Hit ønsker vi garantert oss tilbake!

 
12.02.2023

av Ingjerd2014 Kristiansand, Norge

Bra strandhotell i Krabi

Dette er et stort hotell fordelt på mange bygg og store grøntarealer . Det betyr at det kan være vanskelig for folk som har litt vanskelig for å gå, men de er raske med å kjøre folk rundt i golfbiler. Service blant de aller fleste er meget bra og smilende. Frokosten har bra utvalg og god plass tidlig på morgenen, men blir fullt ute etter kl. 8 Restaurant var ikke etter vår smak men det er mange restauranter nær hotellet. Rommet vi hadde med havutsikt hadde god plass og bra med utstyr

 
19.12.2022

av Siv Elisabeth V

Kan anbefale dette hotellet viss du vil slappe av i ferien din.

Fint å komme tilbake til dette hotellet . Omgivelsene er nr 1 for oss. Hele området og stranden. Vi liker det fordi vi får slappe av her. Stille og rolig. Området er så stort at om det er fullt merker vi ikke noe til det. God frokostbuffet har de også. Deilige senger har de også. Har lyst å sende en stor takk til henne som ordnet rommet vårt hver dag. Fin opplevelse på spaet på hotellet. Og de nydelige damene på stranden Som kunne gi deg massasje. Vil også takke Wi som lærte meg å lage noen retter med thai mat. Takker også Nam og Hah og en spesiell takk til Mita som stilte opp på fridagen sin for å hjelpe meg. Veldig hyggelige alle på hotellet. Fint å kunne trene litt under oppholdet. Flink personale. Kommer alltid tilbake til dette hotellet. Mvh Siv Elisabeth von Ely Oslo Norway