Deluxerom

Lyse og romslige deluxerom med dobbeltseng og en herlig dagseng for late stunder. Mulighet for to ekstrasenger i feltseng. Et lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. TV. Badekåper og tøfler. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Deluxerom plus, aldersgrense 16 år

Romslige deluxerom i en nyere bygning med en dobbeltseng og en herlig dagseng for late stunder. TV. Minibar som er fylt ved ankomst. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det er aldersgrense 16 år i disse rommene.
  • Gjester i disse rommene har tilgang til et rolig basseng for kun voksne gjester over 16 år.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom

Lyse dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for to ekstrasenger i feltseng. TV. Kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Dobbeltrommene ligger i små, lave bygninger i den frodige hagen.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Romslige familierom med to soverom. Det ene rommer har en bred dobbeltseng og en sovesofa. I det andre er det en smalere dobbeltseng og en sovesofa. TV. Kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 57 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn