Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng og en herlig dagseng for late stunder. Mulig med to ekstrasenger i feltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Deluxerom plus, aldersgrense 16 år

Deluxerom plus med balkong som vender mot havet. En dobbeltseng og en herlig dagseng for late stunder. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det er aldersgrense 16 år i disse rommene.
  • Rommene ligger i en nyere bygning og gjestene i disse rommene har tilgang til et rolig basseng for kun voksne gjester over 16 år.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng og en herlig dagseng for late stunder. Mulig med to ekstrasenger i feltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Dobbeltrommene ligger i små, lave bygninger i den frodige hagen.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom med 4 ord. senger

Familierom med balkong. To soverom med en dobbeltseng og en sovesofa i det ene og en smalere dobbeltseng og sovesofa i det andre. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 57 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn