En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

840 vurderinger
Utmerket
 
239
Veldig bra
 
359
Bra
 
137
Mindre bra
 
51
Dårlig
 
54

Fem siste vurderinger

20.02.2020

av SolveigB38 Ao Nang, Thailand

Nydelig sted

Nydelig sted fredelig, staselig, reint og veldig hyggelige ansatte. Vi blir møtt med av hyggelig ansatt når vi kom mot hotellet blei kjørt til rommet. Velkomst drink mens de ansatte ordnet alt det praktiske. Fint basseng og nydelig frodig område nær stranda 3 min ca men alikevel litt skjermet fra hovedgata. Kommer tilbake hit❤

 
26.12.2018

av Grethe78 Sandnes, Norge

Stille og rolig midt i sentrum

Perfekt beliggenhet! Stille og rolig, noe som var veldig deilig. Alle på hotellet var utrolig hyggelige og hjelpsomme. God frokost, både thai og internasjonalt utvalg. Gode lunsjretter ved bassenget. Vi kommer gjerne tilbake 😍

 
06.02.2018

av widars2015 Mjøndalen, Norge

Stranferie

Fint hotel med kort vei til stranden. Dårlig frokost hvis du ikke er glad i egg. Burde kanskje tenkt på at det er en del folk fra Europa. Fine rom med OK wifi. Store rom. Kommer tilbake. Hurtig innsjekking.

 
27.01.2018

av Nina M

Ao nang Krabi Tipa resort

Hyggelig og veldig hjelpsom betjening. Nydelig frokost . Tipa ligger sentralt. Fin tropisk hage. Har også en restaurant med god mat. Service Meget bra ,kan røyke utendørs,renslig het bra.rom helt greie.

 
07.01.2017

av MikeDrago Oslo, Norge

Perfekte sted å bo på i Ao Nang

Betjeningen er svært behjelpelig med alt, uansett med hva det måtte være. Rommene er svært rene. Det ligger på en måte i byen men samtidig er man skjermet. Kort gåavstand til stranden. Nydelig svømmebasseng. Samtidig føler man at man er i jungelen med alle trærne. Atmosfæren er nydelig.