En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

2286 vurderinger
Utmerket
 
1414
Veldig bra
 
559
Bra
 
200
Mindre bra
 
78
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

25.03.2020

av Andja05 Oslo, Norge

Flott !

Hotel med veldig fin plassering , med tilgang til privat strand og veldig hyggelige ansatte . Vi hadde det veldig fint på Crown Lanta . Det var vår andre gang her og vi er ikke skuffet , kommer gjerne tilbake .

 
22.02.2020

av BenteGF Drammen kommune, Norge

Helt fantastisk hotell som anbefales

Etter 14 fantastiske dager på dette flotte hotellet er vi like fornøyde som alltid. Det er 4 gang vi ferierer her å storkoser oss hver gang. Flott beliggenhet med nydelig utsikt å flotte rom, sentralt til stranden Kling Dao Beach og Saladan sentrum. Personalet er helt utrolig vennlige og alltid hjelpsomme, en ekstra stor takk til hotellets nye Direktør Derek som var særdeles hyggelig og kelner Mjau som var ga oss super service hver dag. Vi kommer gjerne tilbake :-)

 
19.02.2020

av 415atlep Drøbak, Norge

Fantastisk start på ferien

På tur med min kone valgte vi dette stedet på Koh Lanta. Aldri vært på øya før, så dette skulle bli en by ferieopplevelse for oss. Vi hadde booket er deluxe rom med sjøutsikt - veldig bra. Kort til bassengområdet og dens fasiliteter selvom vi for det meste gikk til forskjellige strender hver dag. Hotellområdet var ryddig og rent og kjempefine omgivelser. Frokost om morningen på toppen «the peak» var en opplevelse i seg selv Superhyggelig betjening som alltid var blide og lurte på om vi hadde det bra. Toppet seg imidlertid da hotellet hadde dobbeltbooket vårt rom og vi ble tilbudt å flytte til et annet rom. Og for et rom Private Pool Villa fikk vi....det var en voldsom opptur de siste fire dagene. Et fantastisk rom med utsikt over Phi Phi og Andaman havet. Vil bare rette en super takk til hotellet og deres betjening som gjorde oppholdet vårt her til et av de aller beste vi noensinne har hatt. Anbefaler dette hotellet på det varmeste, både for par på tur, barnefamilier eller uansett hvem du reiser sammen med️️.

 
18.12.2019

av Bjørn B Bodø, Norge

Flott hotell og ingenting å klage på

Vi bodde på dette hotellet i 7 dager i november 2019 etter å ha vært 10 dager i Ao Nang. Dette var vår første tur til Thailand og vi var derfor svært spent. Hotellet ligger på en øya Koh Lanta ca. 3 timer bilkjøring fra Ao Nang og vi leide en luksuriøs minivan til å kjøre oss rett til hotellet. Mottakelsen på hotellet var som det alltid er i Thailand, fantastisk. Vi hadde bestilt rom på forhånd med direkte utgang til bassenget fra vår egen terrasse. Dette var helt fantastisk hvor vi kunne hoppe rett i bassenget og gå opp igjen for å være på vår egen terrasse. Vær oppmerksom på at om du velger ett slikt rom så er det minimalt eller ingen sol da terrassene stort sett ligger i skyggen men det er flere solsenger på en egen plass ved siden av bassengene som er forbeholdt disse rommene. Hovedbassenget ligger på en annen kant av hotellanlegget da hele anlegget ligger på en halvøy. Ved renholdet om morgenen får du nye handduker som er beregnet for å enten ta med på stranden eller å legge på solsengene. Hotellet er dyrt og det merker du også i restauranten og ikke minst i minibaren hvor en boks Cola koster 80 Bath. Anlegget ligger som sagt på en halvøy og hotell området er stort med mange høydedrag og til dels lange avstander. Er du dårlig til bens bør du tenke deg om før du velger dette hotellet da bakkene er temmelig bratte. Heldigvis har hotellet små biler med flere seterader som kjører deg til frokost om morgenen, til lunch eller middag. På tilbaketuren til rommet vårt valgte vi å spasere nedover bakkene. Hotellet har egen strand som vi ikke var på og du ser rett på denne fra restauranten. Stranden tilhører hotellet og ser ikke innbydende ut med store koraller og mye stein mellom sandflekkene. Imidlertid er det en annen flott strand bare 5 minutters gange fra hotellet og denne stranden ser du også fra hotell anlegget. Rett ved siden av hotellet finner du en egen plass hvor du kan ta TUC TUC eller en liten bil med seterader til nærmeste tettsted med masse barer og butikker. Renholdet på hotellet var meget bra og hotellet er godt stelt og ivaretatt. Vi benyttet også room servicen og denne var helt upåklagelig. Frokosten må bare oppleves med alt du kan tenke deg av mat. Lite pålegg og brød som du er vant med fra Norge men desto mer varmmat, stekte poteter, ris, omelett og bacon for å nevne noe. Masse frukt, herlig ferskpresset appelsin juice (og mye annen juice), pannekaker med honning, sjokolade eller sirup. Men sengene er steinharde og ikke tilpasset rygger til oss nordboere, men heldigvis så spurte vi etter overmadrass og dette fikk vi med en gang første morgenen etter å ha sovet på det som kjente ut som sponplater. Etter at overmadrassen kom på ble det mye bedre men skulle gjerne hatt en til overmadrass men det gikk greit. Alt i alt en flott opplevelse og hotellet kan anbefales!

 
22.07.2019

av jarle42 Grimstad, Norge

Et meget bra sted å bo

Etter en uke i Bangkok, så vi (en familie på 4 med to ungdommer på 17) frem til en uke med avslapping på Kho Lanta, og Crown Lanta.Vi er veldig fornøyd med valget av hotell. Spesielt da været ikke var helt på vår side med 4 av 8 dager med kraftig regn. Noe en må regne med i denne perioden. Servicen er upåklagelig, meget hyggelig personale. Pass på hvis dere trenger to rom, og ønsker at de skal være i nærheten av hverandre, å be om det, da det er to komplekser med litt avstand imellom (100-150m). En god frokost buffet som serveres i flotte omgivelser med en fantastisk utsikt. Deilig start på dagen. Ellers må Crown Reggae bar prøves, selv om man ikke bor her. Fantastisk atmosfære, da spesielt ved solnedgang.