Rom/leiligheter

Deluxerom

Moderne og romslige deluxerom som ligger i de øverste etasjene. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 m²
Antall personer: 1-3

Deluxerom plus

Moderne og romslige deluxerom plus. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc samt utendørsdusj. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 57 m²
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med delt basseng

Moderne og romslige dobbeltrom. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker og kaffetrakter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper, bassenghåndklær og tøfler. Jacuzzibadekar, dusj og wc, hårføner. Terrasse med utgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 m²
Antall personer: 1-3

Familierom

Moderne og romslige familierom som deles med en foldbar vegg. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn