Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Bassengområdet
-

Bekreftet gjest: 2020-01-04


10 av 10

+
Romslighet,
-
Må gjøres oppmerksom på at lite heiser andre steder enn i leilighetsbygg. Derfor litt ukomfortabelt med barnevogn

Bekreftet gjest: 2019-11-16


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-18


8 av 10

+
Maten
-
Service hos staff i bar/restaurant ved stranden. generell informasjon om hotellet, fasciliteter, promotions, etc var dårlig og tildels feil/ikke oppdatert.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

+
Nytt og delikat, store rom, fin beliggenhet
-
Høyere grad av imøtekommenhet og service, spesielt i strandbaren. Mangler tilbud til ungdommer som er med på ferie. Bedre mat, spesielt i strandbaren. Her var alt kjedelig og "ukrydret".

Bekreftet gjest: 2019-07-28


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

853 vurderinger
Utmerket
 
645
Veldig bra
 
147
Bra
 
35
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

01.02.2020

av 884irene1956 Bergen, Norge

Fantastisk flott hotell

Vårt første besøk i khao lak. Vi ble positivt overrasket. Moderne design hotell. Nydelige, store rom og omgivelser. Frukosten er overdådig. Du finner alltid en solseng uansett når du kommer på dagen. Svært hyggelig betjening. Vi vil sterkt anbefale hotellet.

 
08.12.2019

av ohk552 Tromsø, Norge

Flott anlegg og ypperlig service

Flott hotell, hotellanlegg med fine bassenger og fin beplanting, god service og veldig hyggelig betjening, flott strand med ypperlige bademuligheter, god beliggenhet med mange restauranttilbud i gangavstand

 
10.08.2018

av Fredrik_81 Askim, Norge

Fantastisk

Siden dette var første gangen vi ferierte i Thailand valgte vi å gå for det trygge å bestille gjennom et reiseselskap. Valget vårt falt på Apollo, der fant vi hotellet La Vela Khao Lak. Vi betalte 43,000,- NOK for 2 uker. for 2 voksne og 2 barn. Vi ankom hotellet 07.30 lokal tid etter nesten 15 timer reise. Der ble vi møtt særdeles hyggelig personale som tok vår bagasje og ga oss kald drikke samt kalde kluter. Etter å ha sjekket inn ble vi vist rommet. Og for et rom, nydelig utsikt over det enorme bassenget og litt lengre bort kunne man skimte havet. Rommet hadde minibar, boblebadekar, Aircon, en meget god dusj, en kingsize seng til voksne og en litt mindre seng til barna. Balkong med flott utsikt. Rommet var rent og veldig stilfullt. Bildene på nettet lyver ikke. Selve hotellet er magisk, 3 store basseng som ligger litt i fra hverandre, vi benyttet bassenget som lå ved stranden mest. Eget barneområdet (dette er dog litt lite). Bassengene er ganske grunne 1.20 så våre barn benyttet kun de store bassengene. Ved bassengene er det barer/restauranter så mat og drikke er aldri langt unna. Siden vi dro i Juli mnd, så var det heller ikke for mange mennesker her, så solsenger var alltid lett tilgjengelig. Arkitekturen på hotellet er en fryd for øyet. Maten på hotellet er fantastisk, på de 14 dagene vi var der så hadde vi ikke en dårlig opplevelse. Frokosten inneholder absolutt ALT man kan ønske seg, her er det frukt i utallige varianter, egen salat bufé, eget rom med brød og kaker, Thailandske varmretter, det står to kokker og lager egg i ønsket form, en kokk som lager nudelsuppe til deg, en kokk som lager pannekaker, belgisk vaffel. en kokk som lager Sushi.... og de ansatte, for en herlig gjeng, hver dag ble vi møtt meg God morgen og smil. Perfekt start på dagen. På hotellet finner man også Kukolo som er hotellets restaurant. Her er det også fantastisk mat. Vi spiste ofte lunsj her, godt utvalg og greie priser. Vil anbefale buffén de har på lørdager, sjømat og grillmat. Dette er den beste sjømat buffén jeg har vært på, jeg tør nesten å påstå at selv buffén på Støtvighotell i Larkollen ikke greier å måle seg med den jeg fikk servert her. Hotellet tilbyr ulike aktiviteter, vi deltok på Muy Thai klassene, helt topp. Barne deltok på KickBoxing, kjempe gøy synes de. Beliggenheten er nærmest perfekt, kort avstand til sentrum, ligger så og si på stranda. Tusen takk for et fantastisk ferie, takk til alle ansatte på hotellet dere gjorde denne reisen til en av mine beste. Vi sees igjen :)

 
30.12.2017

av 980katrinet Shinjuku, Japan

Anbefales

Anbefaler dette hotellet i Khao Lak. Nærhet til restauranter på kveldstid og beliggenhet ved stranden er fin. Ellers er hotellet nytt og moderne. Store, fine rom og behagelig atmosfære. God frokost med stort utvalg. Det er flere basseng på hoyellområdet i tillegg til flott strand rett på utsiden. De ansatte på hotellet et vennlige og imøtekommende.

 
02.08.2017

av MrLillestrom Lillestrøm, Norge

Helt herlig! Anbefales

Bodde på dette hotellet i 2 uker. Frokosten er kjempe bra og god, anbefales! De ansatte er utrolig hjelpsomme og hyggelige. Rommene er store og fine, renholdet er også veldig bra. Et stort pluss er Sengen, den er stor og deilig. Ingen harde madrasser her!! Stor TV som har opp til flere filmkanaler med engelsk tale, om det skulle være en ordentlig regnværsdag. Wifi på rommene fungerer utmerket, god hastighet. Bassengområdene er store og fine. Her er det flere bassenger man kan velge i. Hotellet ligger helt nede ved stranden. Anbefaler dette hotellet på det sterkeste!