The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok er en oase midt i den pulserende storbyen Bangkok med fine rom, god mat og et basseng for en velfortjent pause etter en tur med opplevelser i byen. Rett rundt hjørnet venter Bangkoks yrende folkeliv med fantastiske severdigheter, shopping, fornøyelser og kultur.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Executiverom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Midt i Bangkok finner du The Sukosol Bangkok med et stort og herlig bassengområde med et basseng, behagelige loungemøbler, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær. I den livlige byen kan vi anbefale et besøk til det kinesiske grønnsaksmarkedet, det kongelige palasset eller en tur på kanalene og Snake Farm, der de utvinner et serum. Gå ikke glipp av en utflukt til severdighetene Floating Market og til "Broen over Kwai" utenfor byen.

I restauranten Patummat kan du innta frokost-, lunsj- og middagsbufféer. Her serveres også à la carte-retter og kjøkkenet er inspirert av det thailandske kjøkkenet og Asia for øvrig. À la carte-restauranten Lin-Fa serverer det beste fra det kinesiske kjøkkenet og her bør du benytte sjansen til å spise Pekingand. I hotellets bar Sapphire Bar nyter du drinker men også en god Afternoon Tea. Får du lyst på noe søtt og godt skal du gå til hotellets Deli Shop, her er det kaffe og te, brød, kaker og bakverk som du kan ta med deg.

I hotellets spa er det et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger.

Wifi inkludert på hele hotellet. Til The Royal Grand Palace, det kongelige palasset, er det 6 kilometer, til varehuset Siam Paragon er det 2 kilometer og til nattmarkedet på Silom Road er det 4 kilometer. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Bangkok

Bandara Suites Silom

På Bandara Suites Silom bor du sentralt i Bangkoks Silom-distrikt. Leilighetene er romslige og velutstyrte og hotellet er en perfekt base for å oppleve attraksjoner og severdigheter skal oppdages i denne kosmopolitiske byen.